2020. április 27., hétfő

Mosható szájmaszk pink - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Háromrétegű, mosható szájmaszk. A csomagban 1 darab terméket található. Három réteg pamut anyagból készül, az egészségre káros anyagot nem tartalmaz. Gumi pánttal a fülön rögzíthető. A maszk rásimul az arcra, és az orrnyeregre. A maszkon belül van egy zseb, amibe a védekezés céljából összehajtott papír zsebkendőt, vagy kiszárított antibakteriális törlőkendőt lehet helyezni.
Mosható, vasalással sterilizálható, többször, akár hónapokig használható, így gazdaságos, és környezetkímélő. Betegsége idején megvédheti a környezetében élőket a légutakon keresztül terjedő, fertőzésektől. Viselése enyhíti az allergiás tüneteket, csökkenti az influenza fertőzés, és a köhögés kockázatát. Jól használható a légszennyeződések ellen, ködben, füstös levegőben, amely légúti irritációt okoz. Kerékpározás közben, a gépjárművek veszélyes, és egészségtelen kipufogó gázainak kiszűrésére.
A maszk viselése 4 óráig ajánlott, utánna a behelyezett zsebkendőt el kell távolítani, ki kell dobni, a maszkot ki kell mosni, megszárítani, majd vasalással sterilizálni.
Anyag összetétel: 100% pamut, + gumi
Jogi nyilatkozat: A szájmaszk nem ovos technikai eszköz, nem a műtéteknél használatos szájmaszk, nem célja a műtéti maszk helyettesítése. A vírusok ellen 100%-ban nem véd, viszont a megelőzésben jelentős segítséget nyújthat a viselőjének, és a környezetében lévőknek.  


Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2020-04-27 19:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts