2020. április 25., szombat

10.000 mAh Energia bank. A Mobilt/Tablettet.3-4 x is feltőlti.LED lámpa is. 2 az1-ben - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Tudom, hogy bonyolult egy ilyen holmi használata, üzemeltetése de meg merem kockáztatni mégis. Hátha létezik még logika.
Még egy ABC-ből is beszerezhető, 4db. AA (cerza) elemmel/akkuval üzemel. Ezek összetett kapacitása 10. 000 mAh. Ha ez mond valamit.
Más alternatíva nincs csak a "0 ponti energia"  amit még senkinek nem sikerült hasznosítani a Föld nev. bolygón. Ezt Einstein jobban tudja de sajnos már nem tud előadást tartani róla. Ez van mindenütt és semmibe sem kerül. Töltsd azzak a telódat. Sok sikart. Sajnos nem a semmiből, magától telik fel és tölt fel egy mobilt, az már napelemes és még "bonyolultabb"és marhára hatástalan..... . lusta.... lassú és főleg fény-függő.!!!. Sátorban, éjjel gyertyafénynél szárt sem ér. Ez nem olyan!!!! A dolog, ha érti valaki, nagyon egyszerű: Ha nem mozdulsz ki a lakásból semmi probléma, akkor töltesz telót amikor kell, nem szükséges ez a ketyera!! De ha távol vagy, (szabadságon, túrázáson, campingoláson stb. )nappal használod és éjjel amikor már nem vagy aktív a telódat töltheted... másnapra!!
Hosszab távollét, szabadságolás, campingezésnál nélkülözhetetlen.
Hatalmas elönye bármely más tőltővel szemben, hogy nem saját akkus (ami egy bizonyos feltőltési szám  után meghal) és nem lassú meg fényígényes mint a napelemes. Gyakorlatilag ÖRÖKÉLETŰ !!!!
Ha van otthon AA típusú (ceruza) akku akkor azt feltőlve a mobilt
akár 3-4 alkalommal is lehet tőlteni vele hordozható eszközöket. Végső megoldásnak a sima ceruza elem is megteszi ugyanazt.
Ez már elegendő mobilitást ad a telefonnak és ha még tartalék elemeket/akkukat is használunk akkor korlátlan a hasznossága.
Beépített LED. Zseblámpának is hasznos, vészhelyzetben.
Pofon egyszerű használni. Csak dugd rá az USB-s készülékedre (a saját kábelével)és kész. Ha pl. egy átlag mobil akkuja 2500 mAh-ás akkor akár 4x is használható.
3 poziciós kapcsolóval: Tőltés (USB2)/Ki/Lámpa
Szín: FEKETE
Méretek: 87x67x17 mm  (H.. Sz.. M.. ) Kis-notesz méretű.


Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2020-04-25 19:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts