2020. április 28., kedd

0244 Playmobil Kalózok működő ágyúval - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Kérem olvassa el a termékleírást, és amennyiben valamivel elégedetlen, és/vagy a vásárlási feltételekkel nem ért egyet, ne vásároljon! Köszönöm!
Playmobil használt, de jó állapotban (tisztítani szükséges). A kincsesláda fedele közel a törésponthoz (fotón látható), az nem jó állapotú.
Az aukció tárgya kizárólag a fotókon található elemeket tartalmazza (tehát egy dobozos, bontatlan készlethez képest hiányos lehet)!  Az összeszerelési útmutatók csak akkor kerülnek postázásra, ha a fotókon megtalálhatóak!
Néhány termék a méretéből adódóan elemekre szedve kerülhet postázásra.
Amennyiben ez a termék nem teljesen egyezik elképzeléseivel, tekintse meg teljes kínálatomat, hátha azok közt megtalálja, amit keres!  
Személyes átvétel nem megoldható!!!  Fizetni átutalással lehet (banki befizetés nem lehetséges! ). Szállítás kizárólag MPL.
Vásárlás után a Vatera rendszerén keresztül egy vásárlási értesítőt küldök a regisztrált e-mail címére, amiben minden fontos tudnivaló benne foglaltatik. A szállítási költség az össz súly és méret alapján kerül meghatározásra.  Kérem, hogy az egyszerűbb ügyintézés érdekében e-mailben keressen (az Ön érdeke is, hogy az adatai írott formában érkezzenek meg a részemre, így nem lehet félreértés)!
Telefonos egyeztetés nem lehetséges!
Amennyiben 10 napig nem jelentkezik / nem válaszol a levelekre / nem fizet, mindenképp negatív értékelést fog kapni (ebben az esetben fenntartom a jogot, hogy a terméket újra eladásra kínáljam).

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-28 17:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts