2021. május 28., péntek

Panasonic Lumix DMC-TZ41 18Mp, WiFi GPS, kompakt fényképezőgép - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Eladó Panasonic Lumix DMC-TZ41 kompakt 18Mp-es WiFis, fényképezőgép, hibátlan újszerű állapotban. Állapotát és tartozékait lásd a fotókon. Egyéb: GPS, Wifi, NFC, 3D. Hálózati töltő, saját akkumulátor, CD, kezelési könyv, saját doboza rendelkezére áll.
A legújabb TZ41 kamera nem eredményezi a zoom teljesítményének további növekedését, hanem elsősorban a részletek és az új hálózati lehetőségek fejlesztését támogatja. A WLAN már ebben a kamerában is benne van. A más eszközökkel való hálózatépítés megkönnyítése érdekében a Panasonic integrálta a „ Near Field Communication” -et (NFC). Ha megérint egy másik NFC-vel felszerelt eszközt, például egy okostelefont vagy táblagépet a TZ41 készülékkel, mindkét eszköz mintha varázsütésre egyezne meg a csatlakozási beállításokban - nem kell fáradságosan megadni a hálózat nevét és jelszavát. Két különböző műveletet hajthat végre vezeték nélküli LAN-on keresztül: Továbbíthat fotókat és videókat, majd közzéteheti őket a Facebookon, vagy elküldheti e-mailben. Akár távolról is vezérelheti a kamerát számos vezérlési lehetőséggel. Az alkalmazás iOS és Android rendszeren érhető el. NFC - vel! Természetesen a GPS is rendelkezésre áll.
Megapixel: 18, 1 MP; Fényképezőgép típusa: Kompakt; Érzékelő: 1/2, 33 "C-MOS chip; Optikai Nagyítás (zoom): 20 x; Digitális Nagyítás (zoom): 4 x; Fókusztávolság: 480 mm; ISO érzékenység: 3200; Gyújtótávolság min. : 24 mm;


Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2021-05-28 11:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts