2021. május 27., csütörtök

AdLink GIE-62+ FrameGrabber típusú, ipari célú gépi látás gigabit kétportos PoE, PCIe buszos kártya. - Jelenlegi ára: 15

Eladó egy Adlink GIE-62+ FrameGrabber típusú, ipari célú gépi látás vezérlő. Alapvetően egy PCI-Express 4x alaplapi csatlakozójú, kétportos vezetékes gigabit ethernet hálózati kártya, ami ki van egészítve képfeldolgozó képességgel, így az IP alapon érkező képfolyamokban történt változásokra reagálni tud és a tetején lévő 16 tűs csatlakozó segítségével reléket vezérelhet, fény-hang jelzést indíthat, stb.
A kártya Power-over-Ethernet (PoE) képességgel is rendelkezik, ezért táplálni tudja 48V-al a rákötött kamerákat - amihez van az elején egy MOLEX (CD/DVD tápdugó alakú) csatlakozó, onnan kapja a PC tápegységétől az alaplapi busz képességeit meghaladó áramerősséget. Mivel ipari célú kártya, az ethernet UTP kábelek dugói pici csavarmenetekkel rögzíthetők is a hátlaphoz. A gyártó cég honlapjáról regisztráció után ingyenesen letölthetők a kártya driverei, SDK-ja, kézikönyve. Egy darab ilyen kártyám van és egy hónap garanciát adok rá.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-05-27 19:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts