2021. május 29., szombat

Chillafish BMXIE futókerékpár lime - Jelenlegi ára: 35 101 Ft


Termék gyártója:
Chillafish
Skymarket. hu Export Ár Szorzó:
BMXIE hiperszuper király dizájnnal Egy tökéletes egyensúly futókerékpár, melynek segítségével könnyebben elsajátíthatja a gyermek a kerékpározás alapjait.
A futóbicikli előnyei közé tartozik könnyű, mégis ellenálló váza, csúszásmentes markolata. Pillanatok alatt, könnyedén, szerszám nélkül állítható ülése és levehető lábtartója. Kényelmessé teszi a használatát, hogy ülése ergonómikusan kialakított. A BMXIE újfajta ? Airless RubberSkin? légmentes gumikkal rendelkezik, aminek köszönhetően a lehető legjobb a gumik tapadása, és nem szükséges a gumik fújásával fáradozni. Ezekkel a gumikkal nem kell tartani attól, hogy kilyukadna útközben, olyanok akár egy igazi gumiabroncs. A termék tartozéka egy matrica sablon, mellyel egyedivé varázsolható a levehető elülső rendszámtábla is. A BMXIE tökéletes első kerékpár gyermekének, mellyel azonnal megszereti a kerékpározást!
2-5 éves gyerekeknek ajánljuk, akár óvodába is. Mérete: 80x44x47 cm. Ülésmagassága: 32-39cm. Súlya: 3, 3 kg. Maximum teherbírása: 35 kg.


Jelenlegi ára: 35 101 Ft
Az aukció vége: 2021-05-30 09:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts