2020. augusztus 31., hétfő

Szemceruzák, kefék, ecser - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eladó a képen látható szemceruzák, kefék és ecset.
A kefék nem voltak használva, csak az ecset.
FIGYELEM!
A problémák és a félreértések elkerülése végett kérlek, hogy a Kis értékű termékek Vásárlása és licitálása előtt gondold át, hogy a postaköltség kifizetésével is megéri-e a termék megvásárlása?!
A postán eltűnt, elveszett csomagokért felelősséget nem vállalok! Az értéknyilvánítás nélkül feladott csomagok után a posta nem fizet kártérítést, így én sem fogom a vételárat visszautalni! Mindenki saját belátása szerint kérje a csomagokat! Az értéknyilvánítás 350Ft plussz költség 50. 000Ft-ig! A postán maradó csomagok biztosítva vannak!
Át nem vett, Visszajött küldeményeket NEM postázok újra, vételárat nem fizetek vissza! Mindezek tudatában vásárolj kérlek!
Kedves vásárlók, licitálók!
Az eladásra kínált termékek többnyire használtak, így előfordulhat, hogy kisebb karcok, foltok, apróbb sérülések lehetnek rajtuk. A feltűnően kirívó eseteket igyekszem jelezni! Amennyiben valamit nem vettem észre kérlek jelezd és keresünk mindenki számára megfelelő megoldást!
Postázási díj az aktuális díjszabásoknak megfelelően.
A terméknél lévő szállítási díj csak hozzávetőleges ár, Pontos szállítási költséget csomagolás után tudok mondani, mert függ a csomag súlyától és méretétől is. Több termék vásárlása esetén egybecsomagolás lehetséges, így az összsúly lesz a mérvadó.
FOXPOST TELJESEN KIZÁRVA, MERT NEKEM AHHOZ 25 KM UTAZNOM KELL!
Senki nem fizeti ki az időmet, sem a benzinköltségemet.
EZEN KÍVÜL MINDEN OLYAN POSTÁZASI FORMA KIZÁRT AMIHEZ NYOMTATNI KELL CÍMIRATOT, MERT NINCS NYOMTATÓM!!!!! !
UTÁNVÉTTEL NEM KÜLDÖK CSOMAGOT!!
30. 000Ft felett a postaköltséget én fizetem!
A megvásárolt termékért kérlek 3 napon belül jelentkezz! Max. 2 hét áll rendelkezésedre, hogy a megvásárolt terméket kifizesd, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítom a terméket. Nem szeretnék hetekig a pénzre várni!
Ha licitálás után megnyertél egy terméket, de van még további termék licit alatt, akkor azt bevárjuk, de erről mindenképpen szólj nekem.
Szabadidőmből és saját pénzemből a megvásárolt terméket nem szállítom házhoz!
Felesleges licitálással és vásárlással elveszed másoktól a lehetőséget és az eladónak ezzel kárt okozol! Licitet nem törlök!!!!! !
Köszönöm figyelmedet és megértésedet!
Szeretettel visszavárlak!

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2020-09-01 10:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts