2020. augusztus 30., vasárnap

Csodás Aventurin szett : nyaklánc + karkötő + 1 pár fülbevaló együtt ÚJ!! EZT NÉZD MEG!! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Csodálatosan szép aventurin szett!
Nyaklánc + karkötő + 1 pár fülbevaló.
A karkötő speciális szilikongumis, rugalmasan enged.
Az aventurin ásvány hatása:
szív problémák, nyugtató, idegrendszer, dadogás, zsíranyagcsere, koleszterin, szívinfarktus, kötőszövet, bőr, geopatikus stressz, eletromágneses szmog, alvás,
jin-jang energia, auravédő.
Gyógyító kőként használták, és a mai napig a szív gyógyszerként is nevezik és szerencsekőnek is tartják szerencsejátékosok.
Erős nyugtató ásvány, csökkentheti a szívpanaszokat, az idegrendszeri problémákat, a kommunikációs problémákat, pl. a dadogást. Serkentheti a zsíranyagcserét, csökkentheti a koleszterinszintet és segíthet megelőzni a szívinfarktust.
Erősítheti a kötőszöveteket, nyugtathatja a bőrt. Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot biztosíthat viselőjének, elűzheti a félelmet, az aggódást és pozitív életszemléletre ösztönözhet.
Védhet a geopatikus stressz ellen és az elektromágneses szmog okozta negatív hatásoktól. Segítheti a mély, nyugtató alvást. Harmonizálhatja a Jin-Jang energiákat. Védheti az aurát a negatív hatásoktól és az energiavámpíroktól.
Alkalmazása:
Leghatékonyabb ékszerként viselve.
A termék a képeken látható!
Előreutalás után postázom.
Kérlek, nézd meg a többi eladó termékemet is, háthatalálsz még valami érdekeset nálam és akkor egy postaköltséggel küldöm! : )

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 23:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts