2020. augusztus 30., vasárnap

RITKASÁG! LUX Royal D790 Express Bundle Kiszerelés - Jelenlegi ára: 200 000 Ft

Repüljünk vissza együtt az időbe amikor az Electrolux márka a minőséget képvislete!
A mellékelt videóban részletes demonstráció keretében 2018 -ban tesztelt Lux Royal D790 vívja meg a csatát a háztatrási körülményekben lévő kosszal és porral.
Az akkor prémiumnak számító porszívó, most is hozza az elvárt minőséget. A gyártásnál a gondosan válogatott nyersanyagok értékálló, és az akkori trendeket képviseli.
Lehetsz gyűjtő, rendmániás, vagy kiszeretnél tűnni takarítás közben a családod vagy barátok előtt, ezzel a porszívóval megteheted hogy egy kis "retro" hangulattal dobd fel a szeretett lakásod csillogását.
Az ünnepek alkalmával tökéletes ajndék is lehet! Az ünnepi nagy takarítás kihagyhatatlan része, így ez a gépezet, minden igényt kitud elégíteni. (ami portalanítással kapcsolatos ; ) .. )
Összesen 2-3x használt a gép, nincsen semmilyen hibája, újszerű állapotban lévő gépezet. Alvó vadállat, várja az új családját ahol újra munkába állhat : )
MINDEN alkatrésze, tartozéka, magyar nyelvű használati útmutatója a csomag része. Hepafilterrel ellátott, eredeti gyári kellékekkel, ahogyan a képeken szemléltetve van. Semmi sem hiányzik, hibátlan állapotban van.
Ha hezitálnál, és nem nézted meg a videót, itt mellékelem is.
A videót nem én készítettem, illusztráció jellegű.


Jelenlegi ára: 200 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 15:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts