2022. január 18., kedd

Új, bontatlan! LEGO Marvel Spiderman 76150 (pókember) 7 éves kortól LEGO Super Heroes - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Új, bontatlan gyári csomagolásban!
Számlával, garanciával!
LEGO Marvel Super Heroes Spiderman 76150
Termékvonal: Szuperhősök
Ajánlott korosztály: 7+
Elemszám 371 db
Figurák száma 3 db
Érdeklődési kör Járművek Akció és kaland
Gyártó: LEGO
Modell: Marvel Super Heroes - Spiderjet Venom robotja ellen (76150)
Tulajdonságok:
Ez a hatalmas Venom robot egy óriási rosszfiú, amivel a gyermekek megküzdhetnek.
Ha berakják a minifigurát a robot belsejébe, a gigászi robotszörny bárhová mehet és bármit megragadhat – többek között Pókembert és repülőgépét is!
Venom hatalmas, 4-karú változata hihetetlen erővel ruházza fel a gonosztevőt. Az új, 2020 januárjában megjelenő fekete Pókember akció minifigura saját repülőgépével támad rá, mely korongvetővel és pöccintős rakétákkal van felszerelve.
A robot nyitható pilótafülkével van ellátva, így belerakhatod Venom minifiguráját. A gyermekek beállíthatják a karjait és lábait az akcióhoz, majd megküzdhetnek Pókemberrel! Kombináld más, klassz LEGO® Pókember készletekkel.
A 7 éves vagy annál idősebb gyermekeknek végtelen szuperhős kalandokban lehet részük ezzel a LEGO® Marvel Pókember építőjátékkal. Népszerű akciójáték gyermekeknek, akik imádják a Pókember játékkészleteket és a LEGO® minifigurákat.
A több mint 12 cm magas, megépíthető robotos játék rengeteg fantáziadús játékra inspirál. A gyermekek más LEGO® szuperhős építőjátékokkal is kombinálhatják a játékkészletet, hogy még több fantáziadús szerepjátékos lehetőségben legyen részük.
Ehhez a nagyszerű ajándékhoz nincs szükség elemekre. A gyermekek bárhol átadhatják magukat a szórakozásnak.
Az elem nélküli LEGO® robot fejleszti a kreatív gondolkodást, a fantáziadús szerepjátékot és a problémamegoldó készségeket.
Pókember játékkészletet keresel egy újonc LEGO® építő számára ? Nem gond! Ez a Szuperhős Venom robot játék tartalmaz egy könnyen érthető útmutatót, melynek segítségével a gyermekek pillanatok alatt belevághatnak az építésbe és a játékba.
A LEGO® Marvel Pókember játékkészletek fantáziadús csoportos vagy önálló szuperhős kalandokat nyújtanak a gyermekeknek, akik el szeretnék játszani a filmjeleneteket, ki szeretnék találni saját kalandjaikat vagy kiállítani Marvel építőjátékukat.
A LEGO® játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek (még szupererőkre sincs szükséged hozzá! ) – és ez már 1958 óta így van.
Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági szabványoknak, a LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO® kockákat, hogy a játék biztonságos legyen.

Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2022-01-13 19:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts