2022. január 17., hétfő

Dumortierit karkötő (1428) - Jelenlegi ára: 2 340 Ft


Dumortierit karkötő rugalmas damilra fűzve.
Gyöngyök átmérője: 6 mm
Normál méret.
Az ékszer természetes ásványból készült.
Dumortierit
Jellegzetességei: a dumortierit növeli a befogadóképességünket, amikor angyali, vagy szellemi vezetőkkel lépünk kapcsolatba. Spirituálisan: feltárja őstípusi, örökkévaló énünket, és újra elvezet a velünk született bölcsességhez. A fül mögé helyezve segíti a tisztánhallást; ha hátrébb az előzőélet- vagy szómacsakrára tesszük, felszínre hoz emlékeket előző életeinkből. Elindít lélekutunkon, hogy megvizsgálhassunk korszakokkal ezelőtt köttetett szerződéseket és megállapodásokat, valamint segít újratárgyalni ezeket, ha már érvényüket vesztették. A szómacsakrán ez a kő elvág olyan kötelékeket, amelyek már nem szolgálják javunkat, és segít visszavonni az ígéreteket. Feltárja és elengedi a jelenlegi rendellenességek, nehéz körülmények, vagy kapcsolatok előző életeinkben rejlő okait, és megmutatja a függőségek és kényszeres viselkedések mögött meghúzódó mintákat, így a sejtmemória újraprogramozódhat. Megtöri az egymástól való függőség karmikus körét, a gondozóknak segít rádöbbenni, hogy nem dönthetnek a függők helyett, vagy bárki más helyett, és nem irányítják a függő viselkedést.
Pszichológiailag: segít magabiztosan kiállnunk önmagunkért, és alkalmazkodnunk a gyakorlati valósághoz, türelmet, vagy bátorságot kölcsönöz, és megingathatatlan önbizalmat ad, így hozza működésbe létfenntartó ösztönünket. Ez a kő megnyugtat, ha túl izgulékonyak vagyunk, segíti a függetlenséget és pozitív önszeretetre, életörömre tanít, így lélekben fiatalok maradhatunk, és építő hozzáállással élhetjük az életet. Hasznos, ha nap mint nap válsággal, vagy traumával kell megküzdenünk, mert nyugalmat ad, és összpontosítja a segítségnyújtásra tett erőfeszítéseket. Ha kaotikusak és szétszórtak vagyunk, segít a kezünkbe venni az irányítást, leküzdeni a lámpalázat, a félénkséget, a stresszt, a fóbiákat, az álmatlanságot, a pánikot, a félelmeket, a levertséget és a csökönyösséget.
Mentálisan: a dumortierit erősíti a tiszta gondolkodást és az önfegyelmet, növeli a szervezőképességünket, az összpontosításra való és a nyelvi készségeinket, ha más kultúrákkal kommunikálunk; segíti ügyeink hatékony rendezését.
Érzelmileg: stabilizálja az ingatag kapcsolatokat, és vonzza a lelki társunkat – bár a folyamat során olykor nehéz leckéket is kapunk. A dumortierit segít felfedezni az értékeket minden emberben, és az okot, amiért érdemes közeledni hozzájuk. Felfedi, hogy miért is tanulunk nehézségek és kihívások által, valamint segít köszönetet mondani másoknak a karmikus tanulási folyamatban betöltött szerepükért.
Gyógyhatása: pszichoszomatikus szinten a leghatékonyabb, de jó hatással van a sejtmemóriára, a túlérzékenységre, a sorvadásos betegségekre, a napégésre, az epilepsziára, a fejfájásra, a hányingerre, a hányásra, a görcsre, a kólikára, a hasmenésre és a remegésre.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2.
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 2 340 Ft
Az aukció vége: 2022-01-18 10:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts