2021. szeptember 29., szerda

ÚJ!!! 10db Eredeti Nespresso kávékapszula Caramell Créme Brülee!! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

ÚJ!!! 10db Eredeti Nespresso kávékapszula Caramell Créme Brülee!!
Intenzitás: 6
Izesítés: karamellás
Csomagolás: 1doboz/10db
Egy kis álmodozás sosem árt. Mi is ezt tettük, amikor legkiegyensúlyozottabb espressónk, a Livanto pörkölt ízjegyeit a karamell gyengéd ízével szelídítettük meg. Krémes és lágy, mint a tejkaramella; ez a Caramelito! A dél-amerikai Arabica kávészemekből összeállított Livanto harmonikus alapot biztosít, amihez jól illik a kellemes karamell íz. Ha tejet ad hozzá, a Caramelito kifejezetten krémessé válik, és az így készült cappuccino vagy latte macchiato finom vaníliás és tejkaramellás aromákkal gazdagodik.
EREDET
A Variations ízesített őrlemények több dél-amerikai ország magasan fekvő ültetvényeinek kávéiból (elsősorban közép-amerikai Arabica fajtákból) készülnek, természetes aromák hozzáadásával, melyek még ellenállhatatlanabbá varázsolják az espresso élményt.
PÖRKÖLÉS
A közepes pörkölés kiemeli a malátás és karamelizált jegyeket, így egy komplex és kiegyensúlyozott espresso-t hoztunk létre, amely nem nyomja el a természetes karamellaromát.
AROMAPROFIL
Lágy tejkaramell és frissen pörkölt kávé házassága telt, kiegyensúlyozott illat- és ízvilággal, gabonás és malátás, valamint finom gyümölcsös jegyekkel.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2021-09-30 10:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts