2021. szeptember 28., kedd

ES7 Agyserkentő Tabletta 30db - Jelenlegi ára: 3 090 Ft


Márka:
ES7
Szállítási idő:
1-3 munkanap
Árukereső. hu Szállítási Idő:
1-3 munkanap
Munkája miatt fontos lenne, hogy memóriája jobban gondolkodása fokozottabban működjön? Jönnek a vizsgák, az iskolai megmérettetések, ahol jobban kellene teljesítenie? Jó lenne, ha gyorsabban tudná elsajátítani az új ismeretanyagot? Ha gyorsabban és kreatívabban tudna reagálni a munkahelyi és magánéleti helyzetekre? Ha a fentiek közül bármely kérdésre igennel tud felelni, úgy figyelmébe ajánljuk a mentális teljesítményt fokozó ES7 agyserkentő vitamin termékünket.
ES7 Agyserkentő Tabletta 30db
Figyelmeztetés!
A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak.
Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!
Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Jelenlegi ára: 3 090 Ft
Az aukció vége: 2021-09-28 16:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts