2021. július 26., hétfő

ÚJ!!! 10db Eredeti Nespresso kávékapszula Cocoa Trüfle!!! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

ÚJ!!! 10db Eredeti Nespresso kávékapszula Cocoa Trüfle!!!
Intenzitás: 6
Izesítés: csokoládé
Csomagolás: 1doboz/10db
Az étcsokoládé keserűségének és a Livanto espresso karamellás, pörkölt aromáinak izgalmas találkozása a Ciocattino Variations kávéban. Egy falatnyi étcsoki gazdagon áradó, felejthetetlen íze és a kávék természetes, malátás-gabonás-gyümölcsös ízjegyei. Közepes erősségű pörköléssel hangsúlyozzuk ki a keverék tejkaramellás és pirított gabonás aromáit, amelyek remekül illenek az étcsokoládé ízéhez. Ha pedig tejet ad a Ciocattino kávéhoz, enyhe édességgel fűszerezett, jól kivehető kakaós ízjegyeket fedezhet fel.
EREDET
A Variations ízesített őrlemények több dél-amerikai ország magasan fekvő ültetvényeinek kávéiból (elsősorban közép-amerikai Arabica fajtákból) készülnek, természetes aromák hozzáadásával, melyek még ellenállhatatlanabbá varázsolják az Espresso élményt.
PÖRKÖLÉS
A közepes pörkölés kiemeli a malátás és karamelizált jegyeket, így egy komplex és kiegyensúlyozott espresso-t hoztunk létre, amely nem nyomja el a természetes csokoládéaromát.
AROMAPROFIL
Fekete csokoládéra és frissen pörkölt kávéra jellemző telt, kiegyensúlyozott illat- és ízvilág, amely gabonás, malátás és karamellás, valamint finom gyümölcsös jegyekkel büszkélkedhet.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 00:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts