2021. július 28., szerda

Monin Eper szirup (Strawberry) 0,7L - Jelenlegi ára: 3 740 Ft

Monin Eper szirup (Strawberry) 0, 7L
 
A Monin Eper szirup egyike volt az első kifejlesztett gyümölcs szirup ízeknek, melynek oka a Franciák kedvelt itala, a Strawberry Diabolo, melyben az eper szirupot vízzel, zöld mentával és citrommal ízesítik, de a vizet néha kicserélik tejre is.
Monin Eper szirup (Strawberry) 0, 7L
 
Eredete
 
A tavasz első gyümölcse, a kerti eper az egész világon termelt, azonban elsőnek a Grancia Brittany városában nőhetett az 1750-es években. Az eper íze kedvelt a különféle tejtermékekben - olyanokban, mint a jégkrémek, shakek, smoothiek és a joghurtfélék. Egy különleges felhasználási módja az epernek a joghurttal és tejszínnel való elkeverés és fogyasztás, melyet hírhedten az Angliai Wimbledonban megtartott Tenisz Kupán fogyasztanak. Ez a gyönyörű piros gyümölcs sokszor piskóták kedvelt tölteléke is, keverve valamilyen krémmel és tejszínhabbal, de sok esetben készül belőle lekvár is.
 
Adja Ön is a nyár ízét italaihoz a Monin Eper sziruppal, melyből készíthet könnyed desszertitalokat, koktélokat, frissítő limonádékat, és ínycsiklandó tejes shakeket.
 
Szín
 
Intenzív piros.
 
Ízvilág
 
A friss eper gazdag illata után kóstolásra megérezhető a finom, bársonyos íz, mely enyhe eper lekváros jegyeket is átad.
 
Felhasználási ötletek
 
A Monin Eper szirup egy rendkívül könnyedén keverhető szirup íz, mely pontosan emiatt széles körben felhasználható. Tökéletes íz élményt kaphatunk, ha a Monin Eper szirupot Monin Fagyasztott Menta vagy Mojito Menta sziruppal keverve adjuk tovább italainkhoz. Próbálja ki az epres Mojito-t és le lesz nyűgözve a két íz között kialakult egyensúlytól!
 


Jelenlegi ára: 3 740 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 13:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts