2020. október 25., vasárnap

Medium 1600 két izzós 2 x 250W írásvetítő Aukció ! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Licitre kínálom a címben szereplő terméket, melyet a nyertes licitóló visz, vagy ha valaki nem szeretné kivárni a licit végét az azonnali áron is megvásárolhatja.
Az aukció szabályai:  
- Postázás csak előre uatalás után van, a terméklapon megjelölt díjak és fizetési módok szerint,   személyes átvétel is lehetséges, Berettyóújfaluban egyeztetett helyen és időben.  
- Az adásvétel bonyolítására 8 nap áll rendelkezésre, ez idő alatt össze lehet várni több termméket is, és a termékek súlya és mérete alapján kerül megállapításra a postaköltség.
- Ha 8 napon belül nem tudjuk lebonyolítani az adásvételt, akkor a terméket ismételten meghirdetem és az adásvételt tárgytalannak tekintem.
- Licitet nem törlök.
- Aukció megnyerése után a vásárlónak kell jelentkeznie, lehetőleg e-mailben.
- Postázás esetén e-maiben fogom kérni a pontos címet, mert azt aukciós termék megnyerésekor nem továbbítja a vatera részünkre.
- Ha bármi kérdés adódik, bátran használja az üzenteváltót, ha tudok akkor szivesen válaszolok.
Medium 1600 két izzós 2 x 250W írásvetítő  Aukció !
Teszteltük, a teszt során az alábbi megállapításra jutottunk:
Működőképes teljesen, mindössze egy alapos tisztításra van szüksége. Mindkét izzója jó és a hűtő ventilátor is működik.
A barkácsolni vágyóknak itt a lehetőség, hogy egy LCD panelból és egy vetítőből projektort készítsenek ; ) Lehet licitálni ....
Esztétika: A képen látható állapotban.   Mivel használt készülék ezért kopások, karcolások, használati nyomok, sérülések előfordulhatnak rajta  a szállításból és a használatból adódóan.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-10-25 21:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts