2020. október 27., kedd

Botmixer - kétfokozatú - Jelenlegi ára: 7 190 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Kétsebességű
botmixer
Ízletes gyümölcs-shake? Mártogatós az esti partihoz, esetleg tápláló babaétel? Bármelyikre is van szükséged, ezt a kétsebességű botmixert Neked találták ki!
A pörgős mindennapokban hajlamosak vagyunk megfeledkezni a megfelelő vitamin és rostbevitelről, ami hosszútávon az egészségünkön áll bosszút. A botmixer segítségével minden nap vitaminbombával lepheted meg a Te és családod szervezetét!
Alkalmazkodik felgyorsult életedhez, pillanatok alatt összeturmixolja amibe belemártod, legyen az gyümölcs, zöldség, tejtermék... stb, rozsdamentes nemesacél pengéi akár a jeget is pillanatok alatt könnyedén jégkásává aprítják.
Segítségével bármikor pillanatok alatt készíthetsz krémlevest, főzeléket, szószokat, gyümölcs és zöldségleveket, shake-et, turmixot, smoothie-t, valamint bébiételt is. A 250 watt teljesítményű motor gondoskodik a kellő fordulatszámról, a leggyorsabb és legtökéletesebb eredményért. A fröccsenésgátló fej pedig megakadályozza, hogy a pultod és konyhád megszenvedje tevékenységed.
A két nyomógombbal két különböző sebességfokozat érhető el, célodnak megfelelően, hogy milyen állagot kívánsz elérni. Miután végeztél használatával, a leválaszható merülő részt egyszerűen beteheted a mosogatógépbe, vagy el is öblítheted. Arra azonban ügyelj, hogy az gép elektromos részeket tartalmazó fele ne érintkezzen vízzel.
Tulajdonságok:
Kétsebességű botmixer
- Teljesítmény: 250 W
- Két sebességfokozat
- Rozsdamentes nemesacél pengék
- Fröccsenésgátló fej
- Egyszerűen tisztítható, műanyag és acél részek
- Méret: 13*7*36 cm
- Súly: 0. 9 kg
- Kimeneti feszültség: 220-240 V
Eredeti ár: 11 990 Ft
Akciós ár:
7 190 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 7 190 Ft
Az aukció vége: 2020-10-28 00:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts