2020. március 29., vasárnap

INFINITY FEHÉR, CSIPKÉS, GYÖNYÖRŰ ROMANTIKUS ING, BLÚZ ***** MÉRETE: L-XL - Jelenlegi ára: 1 Ft


Köszöntelek nálunk! : ) 
A Vaterán kevesen akadnak, akik GARANCIÁT vállalnak a liciten nyert használt ruhára. Ha garanciát vállaló eladót keresel, jó helyen jársz! : ) 
Ugyanis mi garanciát vállalunk az általunk feltüntetett állapotra és ha Te nem vagy elégedett, esetleg hibát találsz a terméken, nálunk érvényesítheted a garanciát! : )
Nálunk minden nap frissülő, mindig szezonális, csodaszép extra darabokat találsz, érdemes akár naponta nyomonkövetni az újdonságokat!  
A vásárlásról számlát minden esetben állítunk ki, akár a ruhapénz is levásárolható nálunk!
Pár szó az aukción szereplő ruciról:
Beleírt méret:  44
Mellbősége: 56 cm
Hossza: 65 cm
Az aktuális ruhához tartozó postaköltségekről a szállítási fül alatt olvashatsz. Mindig a neked legmegfelelőbb módon küldjük a rendelésed!  
Szállítási és fizetési feltételek:
1. Fizetés: Előreutalással történik, az aukció zárását követő maximum 5 napon belül, MKB-s számlára. A licit zárása után 3 napot tudunk biztosítani a kapcsolatfelvételre.
2. Postázás: Az összeg beérkeztét követően a postázási idő 2-3, kirívó esetekben maximum 5 munkanap!
3. Gyűjtögetés: Gyűjtögetni nyugodtan lehet, ebben az esetben részleges utalást kérünk hetente. 1 forintos gyűjtögetés esetén 10 darabnál zárjuk a csomagot, tehát egyszerre 10 darab 1 forintos termék gyűjthető össze!
4. A ruhák mosva és vasalva nincsenek és esetenként a babához vannak igazítva. Minimális színeltérés lehetséges a fényviszonyoknak és a monitor beállításainak megfelelően. A mért centikben maximum 2-3cm eltérés lehet, igyekszünk pontosan megadni az adatokat!
Jó nézelődést és sok sikeres licitet kívánunk neked! : )
Parisdoll
0406


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-04-06 19:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts