2019. szeptember 28., szombat

NIKE BASKETBALL 2in1-ben ujjatlan férfi kosaras póló, felső XL-ES - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Eladó a képeken látható  Nike 2in1-ben ujjatlan férfi sportfelső, póló. Mindkét oldala hordható!! egyedi, szuper cucc! alól elengedte a varrás, pár öltés és rendben van! Beleírt méretet nem találtam ezért kérlek, hogy a mért adatokat vedd figyelembe! . hossza: 58cm, mell: 56cm, derék: 55cm., Van nálam ugyanilyen márkájú kosaras cípőm is!!! Rakok fel több ruhacsomagot. 2 vagy több vásárlásánál kikiáltási áron azonnal vihető! előtte kérlek írj, hogy át tudjam írni a fix árat. SZEKRÉNYÜRÍTÉS!! postán maradó ajánlott levélként 565ft.
Szétnéztem családom szekrényeiben és találtam egy csomó, kinőtt, nem használt márkás szuper cuccot. Érdemes benézni, folyamatosan rakok fel pár férfi-kamasz-női ruhát. Több termék vásárlásánál kedvezmény, csak mielőtt licitálsz, egyesztessünk!
A posta 2017-ben módosította díjszabásait, ezért ajánlott levélként is már csak csomagként mehet, ami 1490ft. a vatera futár az üzenet, de egyeztessünk utalás előtt! április 24-től változik a csomagautomata díjszabás!! egyeztessünk utalás előtt!
Kérlek, hogy vásárlás után 3 nappal vedd fel velem a kapcsolatot és 1 héten belül rendezd !
jó licitálást!!

Jelenlegi ára: 1 250 Ft
Az aukció vége: 2019-10-19 19:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts