2019. szeptember 30., hétfő

2db AEG Körfűrész Egyben Gépcsomag Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! Csak pár nap! GERMANY - Jelenlegi ára: 1 300 F

Eladó AEG körfűrészek - 2 db Egyben
Hibásan, a képeken látható állapotban. Megjavításra vagy alkatrésznek ajánlom őket. A hibajelenséget, tudnivalókat mindegyikről leírtam. Az egyikről mellékeltem videót a képek között. Szét nem szedtem őket, szervízben sem voltak, a hibáikat nem tudom pontosan, ezért garanciát nem vállalok.
Tartalom:
K 66 (4-8. kép)
Kábele le lett vágva, nem tudtam tesztelni. Hajtása jó, kézzel megforgatva nem lóg, nem lötyög. 1200 Wattos, fordulatszáma 5200, max. 190 mm-es fűrészlapokhoz. Állítható vágásmélység, gérben (szögben) is tud vágni, vezetősín rögzíthető rá. Talppal, védőburkolattal.  Made in Germany.
HK 201 (9-11. kép + videó)
Bekapcsoláskor forog, viszont rendellenes hangja van, ahogyan a videón is hallható, és egy kicsit szikrázik. Hajtása rendben van, nem lóg, nem lötyög. Erős 1350 Wattos békebeli gép, fordulatszáma 5500, max. 200 mm-es fűrészlapokhoz. Védőburkolattal, a talpa hiányzik. A villásdugó törött, kábele elöregedett. Made in W. Germany.
Egyben eladó a kettő, nem bontom meg. Így adom őket, ahogyan a képeken láthatók, más nincs. Előéletüket nem ismerem, így kerültek hozzám. Sajnos nincs időm foglalkozni velük. A képek az eladó termékekről készültek, retusálás nélkül.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyeri az aukciót. Lejárati idő előtt nem zárok és licitet sem törlök. A termékek állapotára való tekintettel garancia, visszavét nincs. Kérem, hogy ezeket vegye figyelembe, amikor licitál.
Házhozszállítás futárral, MPL PostaPont, Foxpost vagy MPL csomagautomata egyaránt megoldható. Amennyiben 25 ezer forint összérték felett vásárol nálam, ingyenes szállítást biztosítok!
Nézze meg a többi aukciómat is, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
IDE kattintva feliratkozhat, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2019-10-06 19:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts