2019. március 27., szerda

Zebra TLP2824 Plus cimkenyomtató - Jelenlegi ára: 85 000 Ft

Eladó Zebra TLP2824 Plus cimkenyomtató
Állapot: Használ, Újszerű
Specifikáció:
- Felbontás: 203 dpi
- Sebesség: max. 102mm/sec
- Interfész: USB, RS232(soros)
- Kellékanyag: Thermal papír
A Zebra asztali címkenyomtató sorozatának legkisebb tagja a LP2824 Plus, mely az LP2824 típust hivatott leváltani. Kisteljesítményű (napi 1. 000-3. 000 címke) nyomtatására ajánlott, műanyag felépítésű direkt thermal printer. A nyomtató kialakításának fő szempontjai az egyszerű kezelés és a megbízható, problémamentes működés.
Az LP2824 Plus a család direkt termál verziója. A nyomtatás minősége tiszta, kontrasztos vonalkódot eredményez hőérzékeny direkt termál kártyákon, jegyeken és címkéken egyaránt. Az Open ACCES formatervnek köszönhetően a fedlap kinyitása nélkül is ráláthatunk a címkére, melynek cseréje könnyedén elvégezhető pillanatok alatt. A nyomtató alkalmas fekete színű feliratok, egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására.
Az amerikai gyártó készüléke alapkiépítésben USB és RS232 (soros), vagy csak párhuzamos (LPT) interfésszel rendelkezik. Felhasználási területe széleskörű: a kereskedelmi, irodai alkalmazástól a gyógyszeriparon keresztül a szállítmányozásig, számos helyen hasznosítható.
Az LP2824 Plus újdonsága, hogy már alapkiépítésben ismeri az EPL és a ZPL nyomtatási parancsnyelvet, így közvetlenül integrálható SAP alá, akár egy lézernyomtatóhoz hasonló egyszerűséggel. Ehhez a modellhez is elérhető a ZebraLink, amely meghibásodás vagy kellékanyag kifogyás esetén e-mail-t küld az üzemeltetőnek. Lehetőséget biztosít továbbá arra is, hogy böngészőn keresztül figyelhessük a nyomtató működését, és ilyen formában kapjunk értesítést az esetleg fellépő nyomtatási hibákról (WebAlert), valós idejű felügyeletet és irányítást biztosítva a nyomtató felett (WebView).
Az LP-2824 Plus nyomtatóban már megtalálható a nagyobb szériából ismert és a Zebra által szabadalmaztatott intelligens E3 nyomtatófej vezérlő rendszer, amely a nyomtatási pontok előtörténetéből menet közben folyamatosan számítja az optimális hőimpulzus nagyságát. Ez hosszabb fejélettartamot és a terheléstől független magas nyomtatási minőséget biztosít.

Jelenlegi ára: 85 000 Ft
Az aukció vége: 2019-04-17 16:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts