2019. március 29., péntek

3D nyomtató LCD kijelzővel (20-60mm/s, FDM, memóriakártya olvasó) - Jelenlegi ára: 92 590 Ft

3D nyomtató LCD kijelzővel (20-60mm/s, FDM, memóriakártya olvasó)
3D nyomtató LCD kijelzővel (20-60mm/s, FDM memóriakártya olvasó)
? Nagynyomású asztali 3D nyomtató
? Az LCD kijelzője tisztán érthető és egyszerűen használható
? Minőségi nyomtatás akár két színnel
Professzionális nagynyomású asztali 3D nyomtató.
Kitűnő formatervezés, átfogóan frissített szalaghasználati ráta és jelentősen javított nyomtatási minőség jellemzi.
Az első generációhoz képest ez a verzió már kompatibilis többféle anyaggal is, mint az ABS (Teljes nevén akrilnitril-butadién-sztirol 200-250°C-on olvad, ezáltal sokkal ellenállóbb a PLA-nál, (A politejsavként is ismert, hőre lágyuló műanyag leginkább prototípusgyártásban használható.
Kukoricából és cukorból állítják elő, emiatt környezetbarátnak tekinthető, lebomlik, viszont alacsony hőmérsékleten olvad (160-220°C), ami miatt akár erős napfényben is deformálódhat. Jól színezhető és olcsó, viszont igényli a fűtött ágyat, máskülönben deformálódhat.
A PLA szerencsére jól megmunkálható és színezhető, viszonylag olcsón beszerezhető, kiválóan alkalmas prototípusgyártásra, nehezebben törik, könnyebben megmunkálható, jobb a vegyszerállósága.
A technológia előnye, hogy viszonylag alacsony hőmérsékleten, körülbelül 200°C működik, így a gép néhány fontos óvintézkedéssel akár az otthonokban is elhelyezhető. E tulajdonsága miatt fémek olvasztására nem, csupán műanyagok kezelésére képes, ami a legtöbb esetben PLA, ám van, hogy az ABS.
Kiváló designt kapott. Helytakarékos kialakítással rendelkezik, minőségi nyomtatásra képes, akár két színnel is versenyképes áron, 10-100 mm/s sebességgel. Erős fém vázzal rendelkezik, ami biztosítja a stabil, energiatakarékos és biztonságos nyomtatást.
Az LCD kijelzője tisztán érthető és egyszerű használatot nyújt.
Nyomtatás-előkészítő szoftver több mint 200 különböző beállítással. Gazdag formátum- és printertámogatással rendelkezik, segítségével kicsinyíthetjük, nagyíthatjuk, szeletelhetjük, vagy éppen egyesíthetjük betöltött modelljeinket.
Tulajdonságok:
Nyomtatási sebesség: 10-100 mm/s
Fúvóka átmérő: 0. 4 mm
Nyomtatható anyagok: ABS, PLA
Rétegvastagság: 0. 1 - 0. 3 mm
LCD kijelző
Offline nyomtatás
 
 


Jelenlegi ára: 92 590 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts