2018. július 26., csütörtök

Vadonatúj!!! Féláron!!! Komplett lakásriasztó szett lakás riasztó berendezés - Jelenlegi ára: 11 500 Ft


A licit tárgya: lakásriasztó szett
Vadonatúj!!!
Féláron!!!
Édesapám hagyatékából maradt ez a komplett, új lakásriasztó szett. Én vettem neki Ausztriában, az ára 69. 99 Euro volt. Korábban betörtek hozzá, mikor kórházban volt, és egy ilyent szeretett volna felszereltetni a lakásába. De erre már nem került sor.
Eredeti, gyári csomagolásban, szerelési útmutatóval, ajtóra, ablakra kiragasztható, a kiépített riasztórendszerre figyelmeztető matricákkal együtt adom.
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például: vadonatúj Jacques Lemans golf karóra, nagy tengeri korallok és kőzet, egy Gazelle márkájú holland gyártmányú elektromos bicikli, egy kézi mézpörgető, Tompa Mihály fehér herendi porcelán mellszobor, ipari mágnesek, 3, 5 mm-es neoprén melles horgásznadrág, Hydrosana méregtelenítő lábfürdő, karaván visszapillantó tükör, robusztus álló fa fogas, parkolásgátló vagy parkolóőr, autóba univerzális térelválasztó kutyarács, egy 200 l-es kerti zárható műanyag görgős tároló doboz, E. A. Albert & co fekete antik pianínó, egy vadonatúj Einhell állványos fúrógép, egy Black&Decker 1. 200 W-os kézi körfűrész, egy Erba márkájú 200-as kettősköszörű 370 W-os, egy Ryobi RPT400 teleszkópos elektromos sövényvágó és egy Black&Decker "normál" 400 W-os elektromos sövénynyíró, stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!
Van egy csomó hasznos termékem is, nézd meg azokat is! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 11 500 Ft
Az aukció vége: 2018-08-16 13:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts