2018. július 27., péntek

Motorkerékpár akku, YTX9-4 / -BS, Varta 508012008 12 V 8 Ah Y5 a Motorkerékpárok, quadok, jetskik... - Jelenlegi ára: 25

 Motorkerékpár akku, YTX9-4 / -BS, Varta
Karbantartásmentes
Hosszú élettartam
Magas szint az indításnál
VARTA minőségi akkuk motorkerékpárhoz, quadhoz, jetskihez és snowmobilhoz. A Varta Funstart AGM akku különösen extrém követelmények kielégítésére alkalmas. Nagy áramot ad igen hosszú idő alatt, anélkül, hogy a teljesítményből veszítene. Teljesen karbantartásmentes - nem kell utántölteni. Kiemelkedően hosszú élettartam, dőlés- és kifutásbiztos 45°-ig, valamint rázásálló. Az akkut a sav betöltése aktiválja, ezután abszolút kifutásbiztos, mivel a vlies a savat teljesen megköti.
Műszaki adatok:
A következő modellekhez: Motorráder, Quads, Jetski, Schneemobile ? Akku/elem típus: Motorkerékpár elem ? ETN: 508012008 ? Elem-/akkutechnológia: Ólom-vlies (AGM) ? Feszültség: 12 V ? Hidegindítási áram: 80 A ? JIS kód: YTX9-4, YTX9-BS ? Kapacitás (mAh, Ah): 8 Ah ? Méret, hossz: 152 mm ? Méret, magasság: 106 mm ? Méret, szélesség: 88 mm ? Pólustípus: Y5 ? Súly: 3. 08 kg
Szállítás tartalma:
Elem ? Sav csomag ? Betöltés segítő ? Használati útmutató.
Figyelem:
Conrad és az indítóakkuk többi forgalmazói az elemekre vonatkozó rendelet 10. § szerint törvényileg kötelesek attól a végfelhasználótól, aki egy indítóakkut beszerez, egy 7, 50 EUR összegű betétet igényelni. Erre a célra a Conrad cég a végfelhasználónak egy betétdíj nyugtát állít ki. Az akku áraink ennek megfelelően tartalmazzák a betét díját is. A végfelhasználók törvényileg kötelezettek a használt indítóakkukat az akku eladójának vagy egy kommunális gyűjtőhelyre visszaadni.
A betét értékének visszaadása
A veszélyes árukra vonatkozó rendelet szerint a régi akkuk csomagban való visszaküldése nem lehetséges. Ezen okból a Conrad cég a végfelhasználó számára két lehetőséget kínál a betétdíj visszanyeréséhez: az elhasznált akku és a betétdíj fizetést igazoló nyugta leadásakor a Conrad kereskedelmi egységekben a betétet azonnal visszaadjuk. Alternativ megoldásként a végfelhasználó egy kommunális gyűjtőhelyen is leadhatja az akkut, ott a betétdíj nyugtát lepecsételteti, és ezt egy Conrad kereskedésben leadja, vagy postán a banki kapcsolat megadásával és címmel együtt a Conrad-hoz beküldi. Mindkét esetben a betétet Ön visszakapja.
* A kommunális gyűjtőhelyek mindenesetre nem kötelezettek törvény alapján az indítóakkuk átvételére és a betétnyugta lepecsételésére, még akkor sem, ha önként átveszik az indítóakkukat. Amennyiben a gyűjtőhely az Ön indítóakkuját nem veszi át, vagy a betétnyugtát nem pecsételi le, akkor kérjük, hogy az indítóakkut valamelyik üzletünkben adja le, vagy egy olyan gyűjtőhelyre vigye, ahol a betétdíj nyugtát lepecsételik.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 252809


Jelenlegi ára: 25 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts