2018. március 30., péntek

Fenyves Fogadó-Szurdokpüspöki, két ágyas szoba, három éjszakára, akciós ár! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Szurdokpüspöki hazánk egyik leglátogatottabb hegységének, a Mátrának délnyugati kapujában fekszik. A dél-nógrádi település alig 80 kilométerre Budapesttől, mintegy 40 kilométerre Salgótarjántól vonaton és közúton egyaránt jól megközelíthető. A Nagy hársas és a Remete hegy között susogó tölgyesekkel, bükkösökkel, s délceg fenyőerdő körülvett hatezer négyzetméternyi területen, rendezett parkban fekszik az 1983-tól nyitva levő Fenyves Fogadó. Az alapítás idején a 12 kétagyas szobából és 40 személyt befogadó étteremből álló panziót fokozatosan korszerűsítették, majd tavaly teljesen felújították. Ennek eredményeként jelenleg két lakosztály, négy kétágyas, valamint egy három ágyas és egy darab egy ágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. Kerti partik, fogadások, esküvők, értekezletek, konferenciák lebonyolítására alkalmas terület és helyiség is rendelkezésre áll. 180 fős rendezvények lebonyolítására van lehetőség. Saját parkolónk 20 autó befogadására ad lehetőséget, de több autót, illetve autóbuszt is el tudunk helyezni. Éttermünk a magyar és nemzetközi konyha különleges ételeit, Magyarország legjobb borait kínálja. Különtermünkben fogadások, konferenciák, árubemutatók, bankettek, és családi ünnepségek rendezhetők. Látnivalók a környéken: Szentkereszt-kút, Remete Barlang, Szent Kereszt Felmagasztalása templom, Hollós-domb, Múltunk háza
Az ár egy kétágyas szoba ára három éjszakára
A bejelentkezéshez és az időpont rögzítéséhez minden esetben telefonos egyeztetés szükséges!
Az átlag szolgáltatástól magasabb kategória (lakosztály) igénybevétele esetén az árkülönbözet a helyszínen Ft-ban fizetendő.
A kinyomtatott kupont minden esetben kérjük hozzák magukkal!
A kupon értéke : 27000 Ft
A szobákban a fekhelyek a táj legjellegzetesebb fájából, tölgyfából készültek, ágyráccsal és billerbeck ágybetétekkel. A szobákban kérésre pótágy elhelyezhető. Az itt megszálló vendégek a legteljesebb kényelemben tölthetik idejüket. A szobákban fürdőszoba, televízió, telefon szolgálja a vendégek kényelmét. A panzió területén ingyenes internet elérés biztosított.
Étlap / Menu / Spiesekarte
01 - Borító 
02 - Reggelik - Levesek - Előételek / Breakfasts - Soups - Appetizers / Frühstück - Suppen - Vorspeisen
03 - Halak / Fish dishes / Fischgerichte
04 - Szárnyasok / Poultry dishes / Die Besten vom BauernhofBaromfi
05 - Sertés / Pork dishes / Gerichte vom Schwein
06 - Marhahús / Beef dishes / Gerichte vom Ridfleisch
07 - Vegetáriánus / Vegetarian dishes / Vegetarische Gerichte
08 - Chef ajánlata / For Gourmets recommended by Chef / Emfehlungen des Chefes für Feinschmecker
09 - Desszertek / Desserts / Dessert
10 - Köretek / Garnicsh / Beilagen
11 - Raguk, mártások / Ragout, Saucen / Ragouts, Sauces
12 - Pizzák / Pizza / Pizza
13 - Italok / Drinks / Geträ nke


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-06 19:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts