2017. augusztus 27., vasárnap

The North Face női ing L-es - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Eladó női rövid ujjú kockás The North Face ing. Enyhén  karcsúsított fazon. Az ujja felgombolható, rövidebbre. L-es méret
Mell:   53 cm           Derék:  46 cm         Csipő:  54 cm         Testhossz:   65  cm       Váll:  11 cm      Ujj:    17  cm
The North Face
A The North Face nevű márka már több mint 50 éve gyártja minőségi technológiákkal készült outdoor ruházati termékeit és sportfelszereléseit, melyek minden várakozást felülmúlnak. Az amerikai cég a mai napig inspirálja és segíti a sportolókat világszerte, valamint eléri, hogy feszegessék a saját határaikat, és soha ne mondjanak le a felfedezés öröméről.
Évtizedek kutatómunkája és szakértelme áll minden egyes termék mögött, melyekre nyugodtan rábízhatjuk magunkat. Ezeket a termékeket azért hozták létre, hogy szembeszálljanak a természeti erőkkel, emellett technikai innovációik és szakértelemmel kidolgozott módszereik segítségével nyújtsanak tökéletes illeszkedést és praktikus megoldásokat minden felmerülő igényre.
Napjainkban a márka széleskörű kínálattal rendelkezik, akár sportruházatot keresünk, akár túrafelszerelést vagy speciális lábbelit olyan tevékenységekhez, mint a hegymászás, síelés vagy futás.
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ! CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI( személyes átvétel, Postapont, Webox)
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
. A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2017-09-17 15:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts