2017. augusztus 27., vasárnap

Lenovo USB billentyűzet - Jelenlegi ára: 400 Ft

                                                                         Köszöntelek az aukciómon!!!
                                                  Eladásra kínálom a képeken látható 
Lenovo USB billentyűzet
Lenovo SK-8825
Keveset használt, a képek szerinti állapotban 
Nem magyar nyelvkiosztású !
          További eladó termékeim: katt a felhasználónevemre
                                      zsebobaba70
                                                    vagy
a lap legalján megtalálja galériámat, ahol az oldal elhagyása nélkül megtekintheti további hamarosan lejáró termékeimet!
              A képek minden esetben az adott tárgyról készültek!!!
                         
Az aukcióról:                   
Kérem, mielőtt licitál, győződjön meg róla, hogy valóban a leírt és a képen látható terméket kívánja megvásárolni. Ha a kép és a leírás nem egyértelmű az Ön számára, esetleg a szállítással kapcsolatosan van kérdése, kérem a licitálás/vásárlás előtt tegye fel kérdéseit, megelőzve ezzel a későbbi kellemetlenségeket.
A fizetésről:
Ha megnyerte az aukciót kérem, 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot vagy 5 napon belül személyesen, postai utalványon vagy banki átutalással rendezze az áru kifizetését.
Gyüjtögetésre, összevásárlásra van lehetősége, de kérem az addig megnyert, megvásárolt árut ugyanúgy 5 nap alatt rendezze és a legvégén majd elszámolunk a fennmaradó összeggel és postaköltséggel!!!
Max 5 nap áll rendelkezésre a fizetésre , 6., 7. napon negatív értékeléssel zárom az aukciót és újra indítom a terméket.
Postázásról:
Az összeg beérkeztének  napján, de leginkább másnap kerül postára a csomag. A feladásról email értesítést kap, amitől számítva 1-2 munkanap alatt célba ér a csomag.
Csomagautomatába történő postázáshoz, minden esetben valós, használatban lévő telefonszámot kérnék, (az Ön érdekében)mivel arra küldik a nyítókódot.
Próbálok minden terméket kellő gondossággal csomagolni, de a szállítás alatt sérült csomagért nem tudok felelőséget vállalni! Minden csomagra kérhet törékenykezelést, ami a feladási díj 100%-a.
Minden kérdésre szívesen válaszolok
 
                                                Jó licitálást! : )


Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2017-09-16 23:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts