2017. május 27., szombat

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! Babolat Team 10 Supercombi teniszütő táska tenisztáska tenisz - Jelenlegi ára: 15 500 Ft


Licit tárgya: Babolat teniszütő táska
ÚJSZERŰ!!! alig használtam.
FÉLÁRON!!!
Babolat Team Supercombi 10 teniszütős táska. Magamnak vásároltam jó pár éve Ausztriában, új ára 99 Euro volt. Itt egy link a Pure 9-ről, teljesen hasonlók, KATT IDE!
Mérete: 75x41x32 cm. (hossz x szélesség x magasság)
Három nagyméretű rekeszéből kettő, termikus anyaggal van ellátva (CCT thermo-rekesz). Ezáltal a teniszütők és a húrok, nagyon jól védve vannak a meleg ellen és/vagy nedvesség ellen. Ezen kívül az oldalsó részek elválasztó fallak erősítve vannak, így a teniszütők tökéletesen függőlegesen tarthatók. 10 teniszütő mellett szelektíven tárolható cipő, ruha stb... Több kisebb fakkjában, zsebében van helye telefonnak, MP3 lejátszónak, ételnek, italnak. A két állítható hátizsák típusú vállpántnak, és az egyenletesen eloszló súlynak köszönhetően, a táskát könnyű szállítani háton és vállon egyaránt, illetve a két kézi fogantyúja segítségével kézben is.
Van sok más hasznos termékem, érdemes egy percet áldozni rájuk! Ide kattintva megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 15 500 Ft
Az aukció vége: 2017-06-17 07:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts