2017. május 26., péntek

Kiskunfélegyháza - Igényes apartmanok BÉRELHETŐK!! - Jelenlegi ára: 14 800 Ft


Kérjük, leütés előtt MINDENKÉPPEN érdeklődjön
a választott időpont foglaltságáról! Köszönjük!
Szíves figyelmébe ajánljuk Kiskunfélegyháza belvárosában kialakított stúdió-apartmanjainkat, ahol színvonalas körülmények között szállhat meg minden átutazó, vagy a környékre érkező igényesebb vendég!
A városban található más szálláslehetőségekhez képest nem szimpla szállodai szobákat, hanem teljesen felszerelt, igényes kialakítású stúdió-apartmanokat kínálunk, erkélyes kilátással a város főutcai forgatagára!
Maga az épület az 1908 - 1910 években épült Félegyháza egyik meghatározó saroktelkén, a város legszebb belvárosi részén. Apartmanjaink a Kossuth Lajos utca - Deák Ferenc utca sarkán, a Fornetti felett találhatók, a néhai Zámbó Imre házának helyén épült épület első emeletén helyezkednek el.
Apartmanjaink rendelkeznek saját, közvetlenül a város főutcájára néző erkéllyel, míg az épület mellett ingyenes parkolási lehetőség áll vendégeink rendelkezésére!
Íme pár további pár fotó ízelítőnek az apartmanokról:
https: //photos. google. com/share/AF1QipOINRbDVZLXjmdl00x-6sE-52TMrlpOtLzt5uRQfSeWh4AWqvZvg5id_BAigWqesA? key=TEl5dkN6WnJ1WUZoSnIyTW95V2tiTzBhX3gxMVNn
Foglalás és érdeklődés:
- itt a VATERA felületén írt üzenetben érdeklődjön a választott időpont foglalásáról, majd egyeztetést követően foglaljon, mi pedig küldünk minden szükséges információt Önnek a VATERA által megadott e-mail címére!
Az apartmanok díja naponta: 14. 800 Ft - díjtalan és korlátlan minibár használattal!
A megadott összeg forintban értendő és tartalmazza az ÁFA -t és az IFA -t is! Minden esetben számla kerül kiállításra a kedves vendégünk által megadott névre/címre!
(Javasoljuk, még utazás előtt foglalja le az apartmant, utalja el előre a szállás díját, így garantáljuk a választott apartman rendelkezésre állását! Természetesen amennyiben van épp szabad apartmanunk, úgy a szálláslehetőséget igénybe veheti előzetes foglalás nélkül is! )
Fizetés: előre utalással, vagy a helyszínen készpénzzel. Bankkártyát nem tudunk elfogadni, de 150 méteren belül bankautomata is rendelkezésre áll!
Az általunk kínált 25 nm hasznos alapterületű stúdió-apartmanok egyenként maximum három fő elszállásolására alkalmasak. Vendégeinket egy kétszemélyes franciaágy, illetve igény esetén a harmadik személy részére egy kanapéból nyitható ágy fogadja.
További információk:
- Bejelentkezés: bármely nap legkorábban 15: 00 órától lehetséges maximum 20: 00 óráig, köszönjük szíves megértésüket! (Korábbi bejelentkezést az előző vendég utáni takarítás időszükséglete miatt kivételesen tudunk csak biztosítani. )
- Kijelentkezés: foglalást követő nap 11: 00 óráig kérjük legkésőbb az apartmant elhagyni és a kulcsokat leadni!
- Igen, pár órára is igénybe vehetők apartmanjaink a már jelzett díj ellenében, ugyancsak korlátlan és ingyenes minibár használattal! ; )
- Megközelíthetőség: akadálymentesített apartmanunk nincs, az első emeletre sajnos lépcsőzni kell!
- Háziállat: szeretjük őket, de az apartmanokba sajnos nem vihető!
- Lemondás: a lefoglalt bejelentkezési időpont előtt 5 nappal 100% díj-visszatérítéssel mondható vissza a foglalás.
- Foglalás: foglalását előre utalással fixálhatja, ennek elmaradása esetén a foglalást fenntartjuk ugyan aznap 17 óráig, de azt követően a szoba rendelkezésre állását már nem garantáljuk, ezt kérjük vegye figyelembe a szállás elfoglalásakor: ha tehát várhatóan 17 órát követően érkezik, akkor mindenképpen válassza az előre utalást!
Mivel biztosak vagyunk magunkban, teljes megelégedettségi garanciát nyújtunk vendégeinknek:
- Garantáljuk a tényleges belvárosi elhelyezkedést, a magas minőségű szállásminőséget!
- Amennyiben kulcsátadáskor mégis elégedetlen lenne az apartmannal, annak színvonalával, úgy cégünk állja az Ön által választott bármely félegyházi szállodai szoba aznapi költségét! ; )
Szeretettel várjuk
kedves vendégeinket,
érezze magát otthon nálunk!
Kérjük, leütés előtt MINDENKÉPPEN érdeklődjön
a választott időpont foglaltságáról! Köszönjük!


Jelenlegi ára: 14 800 Ft
Az aukció vége: 2017-06-16 13:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts