2017. február 20., hétfő

Westel 900 Pléhdoboz (Régi fémdoboz) - Jelenlegi ára: 250 Ft

A képen látható termék a képen látható állapotban.
Információk az adás-vétellel kapcsolatban:
- Minden termék személyesen átvehető Pécsen bel- vagy kertvárosban egy előre egyeztetett helyszínen/időpontban (a tételért a vevőnek kell jönnie, csak kivételes esetben viszem házhoz)...
- Posta: van, a vevő terhére, előre utalás után. Utánvét nincs...
- Sima levélként nem küldöm, ahogy Webox se játszik. Ha ez gond, akkor ne licitáljon ! FoxPost szóba jóhet, de erről kérem, hogy a licitálás előtt egyeztessünk.
- Postai szállítás: heti 2-3 alkalommal jutok el a postára. Dolgozom, ez van. Mindez azt jelenti, hogy az összeg beérkezését követően 2-3 napon belül tudom elindítani a pakkot. Van hogy aznap, van, hogy 2 nap múlva. Ha sürgős a dolog, megoldható, de egyeztessünk még a licitlás előtt !
 - DPD-s szállítás. Ez csak akkor jöhet szóba, ha olyan címet kapok, ahol 8-18 óra között valaki mindig tartózkodik, hogy át tudja venni a pakkot. Ha ez nem megoldható, akkor marad a jó öreg Posta.
- Postaköltség: pontos postaköltséget csak a termék csomagolása után tudom megadni. A "szállítási mód" mezőbe írt összeg tájékoztató jellegű, így kis mértékben - de eltérhet a végleges összegtől.
- Kapcsolatfelvétel: A vevőt kérem, hogy 5 napon belül lehetőleg vegye fel velem a kapcsolatot az aukció sikeres leárása érdekében és 10 napon belül rendezzük az anyagiakat. Ha ez nem történik meg, vagy nem kapok választ a leveleimre, kénytelen vagyok ennek megfelelően értékelni...

Jelenlegi ára: 250 Ft
Az aukció vége: 2017-03-13 18:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts