2017. február 25., szombat

Bogyó és Babóca DVD-1-2-3.ÚJ - Jelenlegi ára: 2 290 Ft

Bartos Erika meséiből ismert szereplők megelevenednek és DVD-n térnek vissza a gyerekekhez. A nagy sikerű sorozat 13 epizódjában nyomon követhetjük a csigafiút és a katicalány.
Az aukció 1 db DVD-re vonatkozik. A termék új. Lent kitudod választani melyik DVD-t szeretnéd. Természetesen mind a 3 is tudom küldeni.
1 DVD: A DVD-n megtalálható epizódok: A barátság, A fülgyulladás, A szivárvány, A papírsárkány, Télapó, A barlangi pók, Karácsony, Boszorkányok, Egy nap az óvodában, A kis dongólány, Hóember, Tengeri kaland, A tücsök hegedűje. D11S10101HUBB1HANNA 
2 DVD: Megérkezett a várva várt mese folytatása! A Bogyó és Babóca mese második részében újabb 13 epizóddal találkozhatunk, melyekben az ismert és kedvelt hősök mellett újabb mókás szereplők tűnnek fel. Tarts Bartos Erika mesehőseivel és ismerd meg kalandos történeteiket. A DVD-n található epizódok: Mesék: A bicikli, A homokvár, Sün Soma születésnapja, Erdei tornaverseny, Áfonyaszedés, Az elveszett mogyoró, Vendel korcsolyázik, Mézeskalácsok, A sárga katica, A vízicsiga, Jelmezbál, Kanárifiókák, Léggömb.
A DVD magyar nyelvű. D11W14104HAMI 
3 DVD: A nagy sikerű mesesorozat folytatódik! A legújabb, szám szerinti harmadik részben újabb 13 epizódot láthatunk Bartos Erika meséi alapján. A megszokott és kedvelt arcok mellett új mesehősökkel gazdagodik a történet, így olyan szereplőkkel is megismerkedhetnek a gyerekek, mint például a rejtélyes Csillaglány, a kalapját vesztett Gomba, Frici a cincér és még sokan mások.
DVD-n szereplő mesék: Napraforgók, Kavicsok, Pihe síel, Bábszínház, Roller, Gömbi tornya, A gomba kalapja, Focimeccs, Hímestojások, Rossz álom, Gombócok, Csillagház, Társasjáték. A mese magyar nyelvű. D11S11102BB2HAJNAL 
A termékek újak.
Néz szét aukcióim között. Költséget spórolhatsz. jatekcsippcsupp felhasználóval együtt tudok szállítatni. Megváltozott a telefonszámom. Leütés után a vaterától / teszvesztől kapott vásárlási tájékoztatóban van az új számom. Kérlek olvasd el. 1 héten 1x eljutok a csomagautomatához. Több darab van.
Sok féle Bogyó és Babócás termék van.

Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2017-03-17 21:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts