2021. október 29., péntek

ring Stick Up Cam Battery 8SC1S9-WEU0 WLAN IP Megfigyelő kamera 1920 x 1080 pixel - Jelenlegi ára: 46 990 Ft


ring Stick Up Cam Battery 8SC1S9-WEU0 WLAN IP Megfigyelő kamera 1920 x 1080 pixel
Termék azonosító: 927083
WLAN IP-Kompakt kamera 1920 x 1080 pixel ring Stick Up Cam Battery 8SC1S9-WEU0 Kültér, Beltér
Kül- és beltérre
Rugalmas rögzítés
Vezérlés az alkalmazáson keresztül
Intelligens otthoni biztonság bárhol, ahol szüksége van rá.
A sokoldalú Stick Up Cam akkumulátor nagyobb biztonságot nyújt bárhol, akár kültéren. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően pontosan oda tudja helyezni őket, ahol szüksége van rájuk, és bárhová máshova viheti, amikor csak szüksége van rájuk. Sima felületre helyezése rugalmasságot biztosít, amikor a falra szereli, akkor állandó megoldása van. A Stick Up Cam akkumulátorral kapcsolatban maradhat otthona és bármikor ellenőrizheti, mi folyik itt.
Fedje le minden sarkát.
Magasan.
Szerelje fel a garázs oldalára vagy a nappali falára. Győződjön meg arról, hogy háziállatai nem okoznak problémát, vagy ellenőrizze, hogy valakik kémkednek-e a kertedben.
Mélyen.
A fényképezőgépet sima felületre is lehet helyezni, például egy dohányzóasztalra beltéri vagy kültéri teraszon. Vigyázzon, ha háziállatai játszik a munkahelyen, vagy győződjön meg arról, hogy senki sem tüsszent az autópálya körül.
Teljes ellenőrzés. Egy egyszerű alkalmazás.
Csatlakoztassa az összes gyűrűs eszközt egyetlen alkalmazáshoz, hogy megnézze, mi folyik egyetlen műszerfalról, és mindent irányítson egy egyszerűen használható alkalmazás segítségével. Állítsa be a mozgásérzékelési beállításokat, hogy mindig értesítést kapjon a mozgás észlelésekor. Figyelemmel kíséri az egész otthonát, ha egy vagy több rögzítő bütyköt csatlakoztat a meglévő gyűrűs eszközökhöz a Ring alkalmazáson keresztül.
Saját mozgási zónák
Állítsa be a mozgási zónákat otthonának fontos területeire.
Láthat, hallhat és beszélhet emberekkel és háziállatokkal okostelefonjáról vagy táblagépéről - vagy választhat Echo készüléket Stick Up Cam Battery elemmel, egy akkumulátorral működő kamera, amelyet beltérbe és kültéren is be lehet szerelni.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: Vezérlés gyűrűs alkalmazáson keresztül ? Testreszabható mozgásérzékelési beállítások ? A felhasználó által meghatározott mozgási zónák ? Éjszakai látás funkció ? A mozgásérzékelés értesítése ? Sziréna: távvezérelt 72 dB riasztás.
Műszaki adatok: Alkalmas alkalmazásokhoz: Igen ? Alkalmazási terület: Kültér, Beltér ? Felbontás (max. ): 1920 x 1080 pixel ? Jel szabvány: IP ? Látószög: 130 ° ? Méret, magasság: 97 mm ? Méret, mélység: 60 mm ? Méret, szélesség: 60 mm ? Szín: Fehér ? Termék típus: Megfigyelő kamera ? További műszaki adatok: Üzemi hőmérséklet: -20 ... 45 °C ? Típus: Kompakt kamera ? Videó felügyeleti jellemzők: 2 irányú kommunikáció, Hangszóróval, Mikrofonnal ? WLAN szabvány: IEEE802. 11b, IEEE802. 11g, IEEE802. 11n ? Átviteli mód: WLAN
Szállítás tartalma: Tegye fel a Cam akkumulátort, gyorscsere akkucsomag, Mikro USB töltőkábel, Használati útmutató, A biztonsági címkék, Csavarok és fali csatlakozók. Mennyiség: 1 db(Egységár: 46 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 46 990 Ft
Az aukció vége: 2021-10-29 20:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts