2021. július 17., szombat

ASUS USB-AC53 nagyteljesítményű, szupergyors kétsávos külső WIFI adapter ELADÓ! ALKUKÉPES! - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

ASUS USB-AC53 nagyteljesítményű, szupergyors kétsávos külső WIFI adapter kiváló, újszerű állapotban ELADÓ!
Új áránál (13. 040, - Ft) sokkal olcsóbban az Öné lehet.
Leírás:
Kétsávos, Wireless-AC1200 USB adapter
Extra gyors, 5. generációs Wi-Fi akár 867/300 Mbps sebességgel
A választható 5/2, 4 GHz-es két frekvenciatartomány, javítja a jel tisztaságát és így a HD multimédiás lejátszást
A 2x2 nagy teljesítményű, beépített (PIFA típusú) patch antenna megnöveli az átviteli tartományt, ugyanakkor remekül illeszkedik a vonzó kivitelhez
Exkluzív NetClip és bölcső tartozékok a kényelmes elhelyezéshez és a még jobb teljesítményhez
Kétsávos, Wireless-AC1200 USB adapter
Az USB-AC53 az ASUS első kétsávos, 2x2 antennás 802. 11ac USB adaptere, amely 867/300 Mbps átviteli kapacitást biztosít az 5 ill. 2, 4 gigahertzes frekvenciatartományokban. A beépített, patch (PIFA) típusú antennák jobb hálózati lefedettséget biztosítanak, az innovatív ASUS NetClip segítségével pedig rugalmasan helyezhető el az USB-AC53 a jelátvitel optimalizálásához. A csomagban egy egyedi bölcső is található a jövőbeni kiegészítésekhez.
Extrém, 5. generációs Wi-Fi sebesség
A valaha volt leggyorsabb (az 5 GHz-es sávon akár 867 Mbps) Wi-Fi még elérhetőbbé vált az USB csatlakozóval. A 802. 11ac vezeték nélküli szabvánnyal az összes eszközén elérhető a leggyorsabb kapcsolat és a legjobb minőségű szórakozás.
* A leírt hálózati sebesség- és sávszélesség-adatok az aktuális IEEE 802. 11ac specifikációk szerintiek. A tényleges teljesítményt befolyásolhatják a hálózat és a szolgáltató paraméterei, a csatoló típusa és egyéb feltételek. A legjobb eredményhez a kapcsolódó eszközöknek 802. 11ac-kompatibilisnek kell lenniük.
Választható, kétsávos 867/300 Mbps sávszélesség
Kétsávos működés a hétköznapi és a szakértő felhasználók igényeihez illeszkedve A 2, 4 GHz-es sáv tökéletes a webes böngészéshez, e-mailezéshez, közösségi hálózatok használatához, míg az 5 GHz-es frekvencia zökkenőmentes HD videolejátszást tesz lehetővé, illetve kiszolgálja a többszereplős online játékok támasztotta igényeket - villámgyorsan, akadozásmentes otthoni szórakozást kínálva.
Mellékelt extrák a valóban nagyszerű hálózati használathoz
Figyelmes tartozékok javítják a 802. 11ac kliensek kényelmét és hordozhatóságát. Az ASUS egy hosszú USB-kábelt és egy NetClip nevű rögzítőcsipeszt is mellékel, hogy a készülék elhelyezésével optimalizálni lehessen a teljesítményt. Egy egyedi tervezésű bölcső további alternatívát kínál az asztali vagy noteszgéphez csatlakoztatás során.
WPS gombos beállítás
A WPS funkcióval biztonságosan megvédhetők az otthoni hálózatok és a saját erőforrások. A vezeték nélküli kapcsolat beállításához indítsa el a WPS varázslót és nyomja meg a WPS gombot az útválasztón és az USB-AC53-on egyszerre.


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-17 22:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts