2021. április 26., hétfő

AKCIÓ! Vonóhorogra Billenthető Zárható LED-es bicikli szállító bicikli tartó kerékpár tartó 3-hoz Új - Jelenlegi ára: 11

X-Carrier gyorsrögzítésű kerékpártartó, bicikliszállító vonóhorogra LED világítással. 3 db kerékpár biztonságos szállítására alkalmas. Az összes szabvány vonóhorogra felszerelhető. Billenthető!
A VONÓHOROGHOZ IS ZÁRHATÓ A TARTÓ ÉS A KERÉKPÁROK IS ZÁRHATÓAK A TARTÓHOZ.  
A vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító az egyik legkényelmesebben rakodható, legnagyobb biztonságot nyújtó szállító fajta. Mivel a sínek alacsonyan vannak, így azok is könnyedén feltehetik a bringáikat, akiknek a tetőre rakodás gondot okozott. Speciálisan profilozott alumínium sínjein a keréktámasz állítható, így bármilyen tengelytávolsághoz alkalmas (pl gyerekbringák. ) A kerékpárvázakat stabil tartókarok fogják, így a kerékpárok nem érintkeznek, nem verődnek egymáshoz, ezzel is megóvva azok állapotát és fényezését. A karokhoz tartozék egy hosszabb csavar, aminek alkalmazásával az extrém formájú vagy méretű vázcsövek is megfoghatók.
Tulajdonságok: 3 db kerékpár szállítására alkalmas 3 db vázfogó karommal a kerékpárok precíz rögzítéséhez, karral záródik a vonóhorogra. Acél, alu sínnel Max. 45 kg-ig terhelhető.

Jelenlegi ára: 119 900 Ft
Az aukció vége: 2021-04-20 18:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts