2021. március 26., péntek

Babanapló új - alexandra emlékkönyv - Jelenlegi ára: 1 480 Ft

 kép szerint
Összevárásra van lehetőség
Lakás és a gyűjteményeim átrendezése miatt - sok érmétől és egyéb sokszor különleges dologtól megválok– ezek köztük vannak, amelyeket LOT-ban, vannak amelyeket egyesével adok el. ( érmék, papírpénzek, búrorok, ruhák, italok, stb. ) Folyamatosan  töltök fel minden héten aukciókat, lehet talál Ön is majd kedvére valót.
Többen már visszatérően vettek tőlem és újra és újra licitálnak. Sokat felteszek „ egy forintos” aukcióra is, azokban nincsenek kamulicitálóim, a legtöbbet ajánló viszi.
Átadás Budapesten – belváros – személyesen, de rendszerint megyek M5, M6 vonalán és M7 vonalán is, esetlegesen szívesen elviszem ha nem nagy kitérő vagy Posta
Az licitálás izgalmas – új dolgot venni, mindig jó, ha pedig nem tetszik, itt a vaterán akár el is lehet adni. Néha én is amit itt veszek, ha nem tetszik eladom. Ma már így működik az érme csere, nem tudunk mindig találkozni, eladjuk ami nekünk nem kell, vagy sok van, és megvesszük ami tetszik.
Jó licitálást kívánok minden kedves licittevőmnek. Bonyolult emberek – variások – eddig nagyjából elkerültek, - szóval ez jó lenne ha így maradna a jövőben is. Köszönöm, hogy elolvasta!

Jelenlegi ára: 1 480 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 13:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts