2021. február 25., csütörtök

BMW Motorrad NeonShell kabát 52-es méret - Jelenlegi ára: 44 800 Ft

Használt kabát kopott, színe több helyen fakult, jobb karján a szennyeződés normál mosás mellett is benne maradt. A képeken jól látható. Egyébként funkcióját tekintve tökéletes. Cippzárjai, patentjai hibátlanul működnek, hiánytalanok. Hogyha használt autót hirdetnék azt mondanám hogy garázsban és nem vitrinben tartott. Aki ismeri tudja a paramétereit, anyagát, variálhatóságát, a zsebek számát, méretét. Hogyha még nem, az importőr vagy a forgalmazó honlapján megismerheti. Nekem most aláöltözés nélkül, bélés nélkül nagy, ezért vált eladóvá.
A nagyvárosi stílus kiváló példája
Első a biztonság, ám lehetőség szerint lezser stílusban: e modern, sportos rövidkabát a nyári városi motorozás ideális viselete. Trendi szabása és feltűnő színe extrém hatékony észlelhetősége révén a NeonShell kabát maximálisan megfelel nevének.
A NeonShell kabát – akárcsak az AirShell – feltűnő színével az aktív biztonság fontos területén kínál magas fokú védelmet. Ennek hosszú távú megőrzése érdekében kétágyas szövetet használtak a tervezők, amelynek alsó poliamid rétege a kiváló kopásállóságról, míg felső, poliészter rétege a színtartásról gondoskodik.
A tartós külső anyag mellett a vállakon, a könyökökön és a háton az ütéseket hatékonyan csillapító NPL protektorok biztosítanak elsőrangú védelmet. Ezen új, s természetesen kivehető protektorokat még könnyebbre és kényelmesebbre tervezték a BMW Motorrad fejlesztői, jóval kényelmesebbé téve a kabát viselését.
Szükség esetén a BMW Climate membránnal ellátott, vattabélésű termo-betét védi a motorost az eső, a szél és a hűvös ellen. Az ujjak végén tépőzárak, a galléron pedig patentek teszik lehetővé a bőség egyszerű állítását. A kabátot rövid összekötő cipzár kapcsolhatja a BMW Motorrad megfelelő nadrágjaihoz. A NeonShell kabáthoz leginkább a FivePocket nadrág illik.
modern, sportos rövidkabát
kivehető NPL-protektorok a váll-, a könyök- és a gerincrészen
neonsárga részének kopásállóságáról a poliamid réteg, színtartósságáról pedig a poliészter réteg gondoskodik
cordura/pamut anyaga kopás- és vízálló
kivehető BMW Climate Membrane klímamembrános bélésének köszönhetően víz- és szélálló, valamint páraáteresztő
praktikus gallér-, ujj- és derékbőség-állítás
két cipzáras külső zseb, két további külső zseb, valamint egy vízhatlan belső zseb a bélésben
fényvisszaverő betétek a váll- és nyak részen
összekötőcipzár (40 cm)
Regular fit fazon


Jelenlegi ára: 44 800 Ft
Az aukció vége: 2021-02-26 05:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts