2020. december 27., vasárnap

Alpengasthof Bidner Ausztria Kelet-Tirol alpesi álomnyaralás 8 nap 2 fő részére + félpanzió! - Jelenlegi ára: 139 990 Ft


A csomag tartalma:
Üdvözlőital a szobában,
7 éjszaka kétágyas szobában,
7x bőséges svédasztalos reggeli,
7x 4 fogásos vacsora menü,
Csomagolt ebéd a napi kiránduláshoz
Két délután kávé és sütemény.
3 év érvényesség!
A szobák foglalás a szállodával történő egyeztetéssel lehetséges.
Az utalvány június 10. és október 7. között használható fel és a vásárlás dátumától számított 3 évig érvényes. Az érkezés napja szombat.
8 napos fantasztikus nyaralás Lienzben, a kelet tiroli hegyek ölelésében!
Az Alpengasthof Bidner panzió csendes és napos helyen fekszik, a Lienz Dolomitok napfénytetőjén, körülbelül 1800 méter tengerszint feletti magasságban. Az érintetlen hegyek, a kristálytiszta hegyi tavak, a tiszta levegő, az idilli rétek és erdei ösvények jellemzik a Lienz Dolomitok lenyűgöző táját. Fedezze fel a hihetetlen túra- és síparadicsomot a Zettersfeld-hegyen, és hagyja hátra a mindennapi nyüzsgést.
Hagyja magát kényeztetni este a fogadóban vagy a napozóteraszon, és tekintse át egy sikeres napot, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a hegyekre.
Szobák:
A kényelmes, jól felszerelt szobák zuhannyal, WC-vel és műholdas TV-vel felszereltek, és minden kényelemmel ellátottak annak érdekében, hogy otthon érezze Magát.
Étkezés:
Kezdje a napot gazdag választékú, svédasztalos reggelivel!
Kényeztesse magát az étteremben változatos, házias ízekkel, házi készítésű süteményekkel és saját farmunk finomságaival, nyáron a barátságos személyzet örömmel kényezteti Önt a napozóteraszon kulináris élvezetekkel.
A vendéglő előtt játszótér várja a legfiatalabb vendégeket!
Környék:
Nyáron az Alpengasthof Bidner a Lienz közelében található, számos túra kiindulópontja. Varázslatos érintetlen hegyekkel,   kristálytiszta hegyi tavakkal, tiszta levegővel, idilli rétekkel és erdei ösvényekkel fedezze fel a Lienz Dolomitok lenyűgöző tájját.
A Zettersfeld síterület autóval elérhető egy gyönyörű panorámás úton. Itt a kezdők és a haladó síelők felejthetetlen síelési és snowboardozási tevékenységeket találnak. Két sífelvonó található közvetlenül a küszöbön, így közvetlenül a bejárati ajtóhoz síelhet. A felvonó felső állomása mindössze 200 méterre található.
Erkélyes szobák felára egyszer 10 EUR,
Kutyák 2 EUR / nap.
Gyermekek 6 éves korig a szülőkkel egy ágyban ingyenesen tartózkodhatnak.
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.
A panziót díjköteles úton lehet elérni, melyért 19 EUR díjat számítanak fel.
A kupon német nyelven kerül kiállításra.
A szálloda elérhetősége:
Alpengasthof Bidner
Zettersfeld 24 in Gaimberg
AT 9900 Gaimberg-Lienz
Telefon:  +430485263645
E-Mail: office@alpengasthof-bidner. at


Jelenlegi ára: 139 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 01:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts