2020. július 31., péntek

Andrew Morton: Diana igaz története - Jelenlegi ára: 500 Ft

Kiadás:  Fortuna, Budapest
Az 1992-es év legnagyobb angol könyvsikere Andrew Morton könyve, amely tucatnyi, rózsaszín portré után először mutatja be megdöbbentő nyíltsággal az angol trónörököspár valódi életét, háttérben a Buckingham-palota nyilvánosságtól szigorúan elkülönített világával.
Miért boldogtalan a világ legnépszerűbb asszonya, aki szinte Hamupipőkeként bekerült a legrangosabb európai dinasztiába, férje az angol trón várományosa, két gyermeke rajongásig szereti, ruhakölteményei a legelegánsabb asszonyok sorába emelik, minden lépését a világ figyelme kíséri.
O pedig nem élvezi a világ dicsőségét, ellenkezőleg boldogtalanságában többször kísérelt meg öngyilkosságot. Milyen tragikus események állnak a háttérben, féltékenység, elhidegülés? Az olvasó első ízben tekinthet be a Buckingham-palota, a népes királyi család hétköznapjaiba, ahol a protokoll rideg szabályai mögött szenvedélyek forrnak, emberi tragédiák zajlanak a fény és pompa színfalai mögött.
Megrendítő és izgalmas olvasmány Diana hercegnő sorsa, aki bájos külső mellett nagyszerű emberi tulajdonságokkal rendelkezik. A külföldön világsikert aratott, a folyóiratok hasábjain első helyet elfoglaló eseményeket most a magyar olvasó is teljes egészében megismerheti. A kötet eddig soha nem publikált fotóanyaga jól illusztrálja a történetet.
A könnyebb eligazodás kedvéért közöljük a dinasztia teljes családfáját.


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-01 08:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts