2020. május 31., vasárnap

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! OSZTRÁK GYÁRTMÁNY!!! Dachstein 78 túra hátizsák túrahátizsák túrazsák 78 l-es - Jelenlegi ára: 21

A licit tárgya: túrahátizsák
Újszerű!!!
Made in Austria!!! nem gagyi kínai!!!
Féláron!!! új ára 129. 99 Euro volt. Itt egy ugyanilyen használt 60 Euro-s linkje:  KATT IDE!
A fiam kapta pár éve karácsonyra, mert a nagybátyja fejébe vette, hogy majd elviszi magával túrázni. Ahogy én nem, úgy ő sem. Ám 2 éven keresztül egy-egy hétre elment az iskolával vándortáborba. Ennyit volt mindösszesen használva.
Hatalmas méretű, de mégis nagyon kényelmes túra háti zsák.
Vízhatlan anyagú párnázott, méretre állítható derék-, mell- és hátpánt, praktikus oldalzsebekkel. Sok különálló rekesz, fakk és zseb teszi lehetővé a szelektív rakodást.
A tetején, oldalán, alján lévő néhány rekesz opcionális, ha nem teszünk bele semmit, akkor jelentősen csökkenthető a hátizsák mérete.
A tetején és az alján lévő hevederek segítségével még a zsákon kívülre is felerősíthető akár sátor, hálózsák, polifoam stb...
A párnázott derék- és vállpántok megkönnyítik a hátizsák viselését, cipelését, főként, ha jól van kihasználva az űrtartalma. S, M, L, XL méretűre állítható (6. kép). A hátrész megoldása nagyon jó szellőzést biztosít, így akkor is megmarad a komfortérzet, ha már nagyon meleg van, mert a hátizsák anyaga és a hátunk között egy légrés van, amit a perforált anyagú háttámasz biztosít.
A felső részen van egy rekesz, melyben egy vízhatlan zsák van, melyet az egész hátizsákra ráhúzhatunk. Ha eső ér bennünket, akkor sem kell aggódni, hogy a hátizsák tartalmát megérkezéskor ki kelljen teregetni száradni (9., 10. kép).
Az italtartónak van egy kivezetése, melybe egy csövecskét vezethetünk, így menet közben is olthatjuk a szomjunkat (7. kép).  
 
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 21 500 Ft
Az aukció vége: 2020-05-31 16:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts