2019. június 28., péntek

ConCorde SportCam A8 sportkamera, búvár, kerékpár, motoros, repülős kalandok rögzítéséhez - Jelenlegi ára: 9 900 Ft


Hogy a sport, és kaland örök emlék maradjon!
Új, sohasem használt, kiváló karcmentes állapotban lévő készülék. Csak tesztelés, és fotózás céljából lett kibontva a csomagolásából. Gyári csomagolásban, az összestartozékával, használatiutasítással együtt.
. Most a bolti ár töredékéért megvásárolhatod.
A ConCorde SportCam A8 akciókamera mindig elkísér! Lehet az kerékpározás, síelés, hegymászás, könnyû búvárkodás, motorozás, autózás. Ezek az élmények örök emlékek maradnak! Az igényeid maximális kielégítését a széles, 140° -os látószögű Omnivision Optika, a vízálló tok és a rengeteg rögzítõ tartozék biztosítja. KALANDÁLLÓ A SportCam A8 fõ tartozéka a 30 méterig teljesen vízálló tok, mellyel akár a nyári búvárkodás, wakeboardozás, raftingozás vagy egyéb kedvenc vízi sport közben készíthetsz fantasztikus felvételeket. A különféle szerelékeknek köszönhetően szinte bármire rögzíteni tudod, hogy sportolás közben ne akadályozzon. BÁRHOL, BÁRMIKOR A beépített LCD kijelzőnek és hangszórónak köszönhetően az elkészült felvételeket azonnal visszanézheted és ha nem tetszenek, akár törölheted is őket. A készülék menürendszere magyar nyelvű, áttekinthető és könnyen kezelhető az LCD kijelzőn. SZÁMTALAN TARTOZÉK A készülékhez különféle tartozékokat csomagoltunk, hogy azonnal élvezhesd a kamera kínált lehetőségeket. Helyezz bele egy micro SDHC memóriakártyát (max. 32GB), töltsd fel az akkumulátort és indulhat is a felvétel! A dobozban hálózati töltőt, biciklis, bukósisakos, talpas, pattintható és csavarozható bilincseket és rögzítőket találsz.
Jellemzők, Méretek: - 30 méter mélységig vízálló tok, amely lehetõ vé teszi a vizes sportok közbeni felvételt - Beépített 1, 5” (3, 8cm) LCD kijelzõ a könnyû kezelhetõ séghez és az elkészült képek és videók visszanézéséhez - Cserélhető akkumulátor - Töltés alatti felvételkészítés - 140° -os nagy látószögû lencse - Micro SDHC memóriakártya támogatás akár 32 GB-ig - Videó felbontás: 720p - Felvételkészítés AVI formátumban - Fotókészítési mód - Kompakt, könnyen kezelhetõ készülékház - Magyar nyelvû menürendszer, tartozékok az alapcsomagban
Postaköltség: ha utalod az árát mindössze 600Ft csomagautomatába.
Kedves Érdeklődő! Kérlek csak valós vásárlási szándékkal,
és fizetési képességgel licitálj, és csak akkor ha elolvastad a vásárlási feltételeket!
Kattints a segítség menüpontra!
Postai utánvételt csak minimum 20 pozitív visszajelzés fölött kérhetsz.
Kivétel a törzsvásárló!
Ha szeretnél e-mailben értesülni minden új aukciómról, kattints IDE , vagy az alábbi ikonra!


Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2019-07-19 09:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts