2019. május 25., szombat

Malachit extra fülbevaló - Jelenlegi ára: 2 189 Ft

Ásvány mérete: 12. 5 mm.
Kialakítása: Felül domború, alul lapos.
A fülbevalót fémérzékenyek is bátran hordhatják, mivel allergénmentes anyagokkal vannak ellátva.
A fülbevalót ragasztóval rögzítettük a tüskéhez, amihez gumi rögzítő alkatrészt adunk a hátoldalra.  
Malachit:
Különleges drágakő, színe és szerkezetének rajzolata emelte a legszebbek közé. Sajnos alacsony keménysége és savval szembeni csekély ellenállása miatt a viselt ékszerek és dísztárgyak fokozott odafigyelést és  gondozást  igényelnek !
Gyógyhatás: a malachitot a gennyesedések és a gyulladások minden fajtája ellen használhatjuk. A túlerőltetett szem fáradtságát is enyhíti. Általában javítja a látást. A malachit erősíti a hasnyálmirigyet és segíti a szervezet méregtelenítését és savtalanítását. Aktiválja a test öngyógyító folyamatait.
Hatással van a szívcsakrára, erősíti a szívizomzatot, egyenletesebbé teszi a szívritmust. Hatásos szívgyengeség, szívfájás, szívneurózis és erős szívdobogás esetén. Női panaszok, fájdalmas menstruáció vagy menstruációs zavarok esetében szintén használhatjuk, de szülés megkönnyítésére is alkalmas. A malachit férfiaknál és nőknél egyaránt fokozza a termékenységet. A kólika különféle fajtáira és a görcsös fájdalmakra nézve a malachit lazító, oldó hatású. Porckorongproblémák vagy sérv esetében erősíti a gerincoszlopot. A malachit segítségével feloldhatjuk a lelki blokádokat is, a kő ezzel is segíti a szellemi fejlődést. A lélek világa feltárul, s betekintést enged az álmokba. Az elfojtott érzelmek tudatosulnak, a lelki sebek begyógyulnak. A malachit mindig visszavezet lelki egyensúlyunkhoz, harmóniánkhoz.
Csakra: minden csakra, különösen a szívcsakra
Csillagjegy: Bika, Mérleg, Skorpió, Bak, Vízöntő


Jelenlegi ára: 2 189 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts