2019. január 30., szerda

Mi Electric Toothbrush elektromos fogkefe - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Vezeték nélküli okos elektromos fogkefe
Hatékony teljesítmény a hatásos tisztítás érdekében
Nagy sűrűségű, korrózióálló, fémmentes kefefej
Testre szabható tisztítási módok
 Xiaomi Mi Electric Toothbrush fogkefe
 
 
Mi Electric Toothbrush
Vezeték nélküli okos elektromos fogkefe 
Hatékony teljesítmény a hatásos tisztítás érdekében 
Nagy sűrűségű, korrózióálló, fémmentes kefefej 
Testre szabható tisztítási módok
Nagy hatásfokú, mágneses levitációs szónikus motor
Nagy sűrűségű, korrózió-, és fémmentes kefe dizájn
Több testre szabható tisztítási mód
Pozíció-érzékelő technológia, követés és jelentés
 
 
Jobb élet egy gyönyörű, magabiztos mosollyal
A fogmosás kis dolognak tűnik, de meglepően nagy hatással van a mindennapi életünkre. A jó fogmosással kapcsolatos szokások nem csak egészségesebb mosolyt biztosítanak, hanem magabiztossá is tesznek a világgal szemben. Hogyan tudnád növelni fogaid egészségét és egy gyönyörű, magabiztos mosolyt teremteni?  
A Xiaomi elektromos fogkefe egy teljesen új megoldást kínál neked.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alaposabb tisztítás
Egészségesebb tisztítás
Okosabb tisztaság
Elérhető tisztaság
Egy elektromos fogkefe, kivételes erővel
 
Nagy hatékonyságú, mágneses levitációs, szónikus motor Erőteljes tisztítás a fogaknak
Ez a nagyszerű elektromos fogkefe nem csak a nagy frekvenciájú rezgéseket, hanem kivételes teljesítményt is biztosít. A német és japán szakértők által kifejlesztett nagy hatékonyságú mágneses lebegő hangmotor több mint 31 000 / percet vibrál és 230 g / cm*-es nyomatékkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a teljesítmény nem csak koncentrálódik a nagyfrekvenciás rezgésekbe, hanem azt is, hogy hatékonyabban átkerül az a fejre. Még akkor is, ha a fogakkal szemben van, az ecsetfej megtartja erejét, és a vízben és a fogpasztában lévő buborékok a szájban apró impulzusokat képeznek, amelyek tisztító hatást fejtenek ki. A sörték tökéletesen behatolnak a fogak közé, eltávolítják a lepedéket, sokkal hatékonyabban és mélyebben tisztít, mint egy kézi fogkefe.
x/perc 
Vibráció
g/cm 
Kimeneti nyomaték
 
 
 
 
Egy elektromos fogkefe, amely megvédi fogaid egészségét
 
Átlagos kinézet, átlagon felüli teljesítmény
Új, nagy sűrűségű, korrózióálló, fémmentes kefefej
Még, ha jelentéktelennek tűnik is, ez a kisméretű fej teljesen különbözik a hagyományos elektromos fogkefék fejétől. A kefefej korrózióálló, fémmentes nagy sűrűségű sörtéjű technológiát alkalmaz. A sörték alját hő segítségével összefűzik, majd erősen a kefefej felső részéhez rögzítik. A hagyományos kefefejekkel ellentétben nem áll fenn a fém korróziójának veszélye, vagy a fémburkolat hornyai között csapdába eső szennyeződés, így ez a fej egészségesebb és környezetbarátabb. Az amerikai DuPont cég által gyártott, kiváló minőségű, puha sörtékkel rendelkezik, ez a technológia 40%-kal sűrűbb sörtéket tesz lehetővé. * Minden egyes sörteszál csiszoláson megy keresztül sima és kerek sörték létrehozásának érdekében. Ez biztosítja, hogy ne irritálják az ínyt, és ne karcolják meg a fogak felületét.
* Az azonos felületű egyéb kefefejekhez képest a korrózió-gátló fémmentes sörték sűrűsége körülbelül 40% -kal magasabb, mint a fém sörték.
 
Sűrűbb sörték
 
 
Három különböző mód közül válaszd ki a neked megfelelőt
A Mi Elektromos Fogkefe be / kikapcsoló gombja használható az általános mód, a gyengéd és a testre szabott üzemmód közötti váltáshoz. A felhasználók választhatják ki a tisztítási módot, amely a leginkább megfelel a fogak mindennapi tisztítási igényeinek.
 
 
 
Alkalmazáscsatlakozás a testreszabott tisztításhoz
A testreszabási funkciók lehetővé teszik, hogy beállítsd a saját fogmosási idődet, a kefe erősségét és a szájápolási funkciókat, amelyek legjobban megfelelnek az étrendednek és a napi fogmosási szokásaidnak. A beállítások segítségével frissítheted az üzemmódokat és a funkciókat, hogy megfeleljen a fogak tisztítási igényeinek még nagyobb skálájának.
nak.  * Amikor először "testreszabott" lehetőséget választasz, automatikusan ez lesz a kezdő mód. Eltávolítás után átválthat más üzemmódokra. A részleteket lásd a használati útmutatóban.  
 
 
 
 
 
 
A fogkefe pontosan tudja,  
milyen alaposan használod
Honnan tudod, hogy megfelelően fogod-e, vagy egyenlő módon lefedi-e az összes területet? A Mi Elektromos Fogkefe segít megtalálni.
A beépített, nagy pontosságú gyorsulásérzékelő érzékeli a kefe helyzetét. 6 különböző zónát figyel, rögzíti, hogy melyik zónában tartózkodik, és mennyi időt töltesz ott minden alkalommal, amikor a kefefejet használod.  
* Ha Bluetooth-on keresztül csatlakozik az alkalmazáshoz, akkor is láthatja az adott pontszámot, amikor minden alkalommal.  
Az alkalmazás rögzíti a statisztikákat, például az időtartamot, a lefedettséget és az egyenletességet, és naponta, hetente vagy havonta megtekintheti és megoszthatja a fogmosás jelentését, így folyamatosan felügyelheti fogászati egészségét.
 
* Fogmosás közben javasoljuk, hogy a kefefejet lassan és egyenletesen mozgassa. Ez a legjobb módszer a fogak tisztítására és masszírozására. 30 másodpercenként emlékeztetőt kap a pozíció megváltoztatására.
 
 
 
Egy energikus reggel
A reggeli a nap legfontosabb étkezése és a szájhigiénia leggyengébb pillanata. Ezért reggel kell tisztítani, hogy megvédje az ínyt és megakadályozza a vérzést.
Javasolt egyéni beállítás: Ne fújjon 10 másodpercig, 2 perc lágy vagy szabályos módban, + 30 másodperc ínyvédelem.
 
Egy elektromos fogkefe, amely figyel a felhasználóra
 
Egyetlen töltéssel hihetetlen 18 napos üzemidő
Az alkalmazásban kijelzett akkumulátor szinttel intsen búcsút a lemerült akkumulátornak. Nincs is kellemetlenebb annál, ha lemerülve találod az elektromos fogkefédet pár nap után, vagy épp használat közben merül le. Ez kényelmetlen és idegesítő. A Mi Electric Toothbrush beépített, 700 mAh-ás lítium akkumulátorral rendelkezik, amely a NiMH akkumulátorokkal összehasonlítva hosszabb élettartamú és nincs memóriaeffektus sem. Egy teljes feltöltéssel kb. 18 nap üzemidőt biztosít*, a töltöttségi szintet az okostelefonra telepíthető alkalmazáson keresztül bármikor ellenőrizheted, így elkerülheted, hogy a fogkefe használat közben merüljön le és kellemetlenséget okozzon.
A töltőállvány, amely biztonságos és kényelmes
Univerzális USB port és idegen fém tárgyak automatikus felismerése
A Mi Elektromos Fogkefe univerzális USB portja lehetővé teszi a különféle töltőberendezésekhez való csatlakoztatást, beleértve a hordozható töltőket vagy számítógépeket. Ugyanakkor a töltőállomás automatikusan észleli, hogy a Mi Elektromos Fogkefe be van-e helyezve vagy sem, miután teljesen feltöltött. Ha idegen fémtárgyat, például gyűrűt vagy érmét észlel, akkor automatikusan bekapcsolódik az alacsony fogyasztású üzemmód, hogy megakadályozza a véletlen túlmelegedést, ami sérülést okozhat, ha az eszközt megérinti. Ez az automatikus funkció is a biztonságodat szolgálja.
 
Integrált, kompakt test, IPX7 vízállósággal
Funkcionális és gyönyörű
 
A többszörös fröccsöntési eljárás alkalmazása biztosítja, hogy a test minden része egy "tömített" csatlakozással legyen összekapcsolva. Ez egy varrat nélküli külsőt eredményez, amelynek teste és alapja IPX7 vízállósági fokkal rendelkezik. * A testnek matt, fehér felülete van, hozzáadott textúrával és súrlódással. Egyszerű és tiszta külsőt kölcsönöz a kényelemnek és az eleganciának. Egy ilyen gyönyörű és intelligens otthoni termék, mint ez, kombinálva a tiszta és egyszerű fürdőszoba esztétikájával, tökéletes kiegészítője az egészséges életmódnak.
 
 
 
 
* Az IPX7 vízszigetelő szabvány olyan berendezésre vonatkozik, amely vízben 1 méteres mélységben 30 percig vízbe meríthető, anélkül, hogy vízkárosodást okozna. A fürdés vagy zuhanyozás során azonban, ha a magas vízhőmérséklet nagy mennyiségű gőz keletkezik, kis gázmolekulák képesek lesznek behatolni a fogkefe testébe. Ezért a készülék fürödni vagy zuhanyozni alkalmatlan. ni alkalmatlan.
 
A hátoldal texturált felületű, csúszásmentes kialakítású Biztonságos és csúszásmenteszásmentes
A felhasználók biztonsága érdekében figyelembe vettük a legkisebb részleteket. Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a fogkefe csúszását vagy leesését a nedves kéz miatt fogmosás közben, a Mi Elektromos Fogkefe hosszú, csúszásgátló dudorokat kapott a fogantyú hátulján a biztonság érdekébenben.
 
Egybeöntött gomb kialakítás
Felejtsd el a vízbefolyást vagy a beragadt fogkrém maradékot
A Mi elektromos fogkefe be/ki gombja egybefüggő, szilikon, vízálló kialakítású. A tökéletesen varrat-, és csatlakozás-mentes test megakadályozza, hogy a fogkrém az illesztésnél megtapadjon, ami azt jelenti, hogy a hosszabb használat után sem ragad be a gomb.
Könnyen használható töltőállomás
Nem számít, hogyan állítottad le,
automatikusan a helyére kerül
A töltőállvány úgy lett tervezve, hogy a fogkefe 3 különböző irányban beilleszthető legyen. Még ha a fogmosás után rossz szögben is helyezed be, ez akkor sem jelent problémát, a fogkefe automatikusan a helyére kerül a töltőállomáson.
Az alsó rész cserélhető gyűrűkkel rendelkezik
Egy szín, személyenként az egészséges, higiénikus használatért ? összecserélés nélkül
Mit teszel, ha révedésből a rossz fogkefét veszed el? A valós felhasználói igényekre támaszkodva egy könnyen cserélhető, színes gyűrűt helyeztünk el a készülék alján, így a családban mindenki használhat különböző színűt, és soha nem kell aggódnod az összecserélt fogkefék miatt.
* A fent felsorolt adatok mindegyike a Soocare fogkefe laborban végzett teszteléssel készült. Előfordulhat, hogy az egyéni használat ala
A termék további tulajdonságairól érdeklődjön!

Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts