2018. június 29., péntek

FISHMAN AURA SPECTRUM DI BOX PROFESSZIONÁLIS GITÁR ELŐERŐSITŐ - Jelenlegi ára: 59 000 Ft

Fishman Aura Spectrum DI:  
DI box: professzionális, minden az egyben előerősítő akusztikus gitárhoz, a hat Aura pedál hangjainak mindegyikét tartalmazza Végleges és teljeskörű megoldás az akusztikus zenészeknek.
Az Aura Spectrum a díjnyertes Aura(R) Acoustic Imaging technológiával a legjobb stúdiómikrofonok által nyújtott hangképet varázsolja elő a hangszered húrláb-vagy mágneses hangszedőjéből.
A pedál tartalmaz 128 gyári programot a legnépszerűbb akusztikus hangszerekhez, ezen belül 16 felhasználói programhellyel, amelyre rátölthetjük a folyamatosan bővülő Aura Imaging galériából az általunk kiválasztott beállításokat, hangzásokat (USB csatlakozó és szoftver tartozék).
Ez a kis kompakt, fémdobozos pedál egyúttal akusztikus gitár előerősítő is 3 sávos hangszínszabályzóval, egy potméterrel szabályozható kompresszorral, lábkapcsolóval kapcsolható automata gerjedésgátlóval, kromatikus hangolóval és effect loop-pal, valamint szimmetrikus XLR-kimenettel.
MI AZ AZ AURA ACOUSTIC IMAGING TECHNOLOGY?
A Fishman Aura Acoustic Imaging Technology lehetővé teszi az akusztikus zenészek számára, hogy bárhol könnyen és pontosan reprodukálják, ahogyan a hangszerük bemikrofonozva szól egy professzionális stúdióban.
Az Aura számos variációját kínálja az akusztikus zenészeknek, hogy különböző körülmények között kihozzák hangszerük legtermészetesebb hangját, mialatt kiküszöbölik a színpadon felmerülő zajokat és a költséges mikrofonok bonyolult és időigényes beállításait.
Az Aura a Fishman audio laboratóriumában kifejlesztett digitális algoritmusokkal dolgozik, amelyek annak a természetes hangnak az összképét hozzák létre, ami a mikrofonba érkezik egy professzionális stúdióban.  
Az Aura pedálokon keresztül hallható hang azt a dinamika érzetet is visszaadja, amit a zenész akkor tapasztal, amikor hangszerének hangját a hangszedőn, egy erősítőn, keverőpulton, vagy külső hangrendszeren keresztül hallgatja.
Az elemfedélen az egyik oldali pöcök törött de lezárva normálisan működik.
AUDIO I/O:
1/4" mono input & output w/input trim control
Balanced XLR D. I.
1/4" effects loop
24-bit A/D/A conversion
PROCESSOR: 32 bit processing
MATERIAL: Durable all-metal construction
DIMENSIONS: 5. 6"L x 5. 25"W x 2. 1"H
POWER: 9-Volt battery or optional adaptor power
BATTERY LIFE: 20 hours


Jelenlegi ára: 59 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 13:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts