2017. október 26., csütörtök

Űrhajós robot formájú rejtett, éjjellátó, mozgásérzékelő biztonsági kamera riasztó funkcióval - Jelenlegi ára: 52 900 Ft


Űrhajós robot formájú rejtett, éjjellátó, mozgásérzékelő biztonsági kamera riasztó funkcióval
Félsz a betörőktől, nem érzed magad biztonságban? Szeretnéd biztonságban tudni az értékeidet még akkor is, ha nem vagy otthon? Vagy csak egy jó, babamonitorként is használható kamerát szeretnél?
Itt a megoldás!
Egy csapásra oldódhat meg minden problémád, nem lesz szükséged másra csak erre a rejtett, HD felbontású biztonsági kamerára.
Legyél bárhol, bármikor okos telefonodon egy alkalmazás segítségével megnézheted, hogy mi történik a lakásodban. Mozgásérzékelős, infrás éjjellátó funkcióval legyen bármilyen sötét, a kamera mindent látni fog! Az alkalmazás azonnal jelez videoüzenetben, vagy pillanatképpel a mobilodra, a legapróbb mozgás esetén is, sőt, még a gáz- vagy füstriasztóra is rákötheted!
HD felbontásának köszönhetően nem lesz többé elmosódott kép, minden apró részlet látszód majd a felvételeken. Beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, otthonod védelmén kívül pedig még a gyerekszobába is berakhatod, hogy ellássa a babamonitor funkcióját.
A teljes kamerát vezérelheted telefonodról vagy az interneten keresztül, nem kell otthon lenned többé ahhoz, hogy körülnézhess lakásodban.
Az átlagos űrhajós figurába rejtett kamerát bárhova felszerelheted, plafonra, falra, de egyszerűen lerakhatod egy polcra vagy a földre is.
Tulajdonságok:
- Rögzítős IP kamera: egyszerűen beüzemelhető /Micro SD kártyára rögzíti a felvételt/
- HD felbontás
- Wi-fi antenna + RJ45 hálózati csatlakozó
- Hangfelvétel, élőkép, fotó és videó készítés
- Teljes kameramozgatás H: 355° V: 45°
- Automatikus éjjellátó mód
- Kétirányú kapcsolat - hangfelvétel + hangszóró
- Riasztás (mozságérézkelő, gáz és füstriasztóhoz csatlakoztatható), e-mail küldés
- Képminőség : HD (960P), SD, Fluency
- Széleskörű kompatibilitás: Apple, Android, PC, Tablet
- Mérete: 23x12x10 cm
Eredeti ár: 69 900 Ft
Akciós ár:
52 900 Ft
 


Jelenlegi ára: 52 900 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 20:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts