2017. szeptember 29., péntek

Vadiúj, eredeti iCarbot 4 kerekű hoverboard / önjáró elektromos scooter + Bt APP - NAGYON KIRÁLY! - Jelenlegi ára: 89 9

NAGYON TRENDI, JÓ MINŐSÉGŰ, ÖTLETESEN TERVEZETT ELEKTROMOS JÁRGÁNY   - Ezzel biztosan kitűnsz a tömegből!
Vadonatúj állapotban, minden gyári tartozékkal, eredeti dobozában! AZONNAL ELÉRHETŐ darab!
DE MI IS EZ?
-A hoverboardokhoz (mini segway-ekhez) hasonló elven működő, újabb fejlesztésű, modern és környezetbarát közlekedési/szabadidős/sport eszköz, ami a használójának sokoldalú felhasználhatóságot és élményeket biztosít a mindennapokban. Az iCarbot egy olyan egyedülálló világszabadalom, mely minden EU-s vonatkozó tanúsítvánnyal rendelkezik.  A hoverboardokkal ellentétben, Magyarországon biztosan nincs sok belőle; nézz csak utána!
2016 őszén dobta piacra a Hong Kong-i gyártó, 2017 tavaszától lett szélesebb körben is elérhető. Ugyanakkor a gyár nem a mennyiségre, hanem az innovációra, minőségre és a legújabb technológiás fejlesztésekre, valamint az ötletes tervezésre és a letisztult, stílusos design-ra helyezte a hangsúlyt.
Az iCarbot egy kényelmes és az átlag hoverboardoknál biztonságosabb, kényelmesebb önjáró közlekedési eszköz. Intelligens "szomatoszenzoros" elektromos négykerekű scooter, nagy teljesítményű és jó minőségű cserélhető akkumulátorral, és szabályozott töltést (töltéslekapcsolást) biztosító EU-s szabvány töltővel.
MIBEN MÁS, MINT A HASONLÓ ELVEN MŰKÖDŐ ELEKTROMOS JÁRGÁNYOK?
-Az iCarbotot könnyedén magaddal viheted (illetve az elvisz) szinte mindenhova, mert kompakt a mérete, és akkuval együtt is kevesebb, mint 6 kg a tömege! Kialakítása olyan, hogy kézben tartva is egyszerűen vihető, vagy akár egy közepes hátizsákban is elfér.  Egy töltéssel a gyártó szerint akár 15 km-es hatótávolság is megtehető vele, miközben akár 120 kg-is terhelhető. A szettben található töltővel ráadásul 2-2, 5óra alatt teljesen feltölthető az akksija, ami a járgányban, vagy abból kivéve is tölthető!
Igazán strapabíró a kialakítása, és erős ABS műanyagból ill. egyes részei könnyűfém ötvözetből készültek, mely révén az iCarbot a gyártó tájékoztatása szerint ráadásul erősen hőálló is! Két, egymástól független, csendes és az első, csúszásgátlóval ellátott tömör kerekekbe integrált nagyteljesítményű elektromotor hajtja, míg a hátsó, minden irányba mozogni képes erős kerekek a stabilitásért és a komfortérzetért felelnek.
Négy kerekének köszönhetően tehát eléggé stabil. Használatát könnyen, rövid idő alatt el lehet sajátítani, és az Android-os vagy iOS-es telefonos APP-on keresztül kontrollálható biztonsági funkcióinak köszönhetően akár kisebb gyerekek is használhatják; sebessége korlátozható! További érdekessége, és hasznos illetve szórakoztató funkciója, hogy a telefonos APP révén akár távvezérelhető is! /Egyebekben telefonos App nélkül is alkalmas használatra, rögtön a dobozból kivéve. /
HOGYAN MŰKÖDIK?
-Az iCarbot-ra a felső részén lévő erős szilikonos felületekre két lábbal kell ráállni, ezt követően egyenes testtartásban és kinyújtott lábbal előredőlve elindul, jobbra helyezve a súlypontunkat jobbra, balra helyezve pedig balra fordul (akár egy helyben is megfordul); sarkunkra helyezve a súlyunkat fékez, ill. álló helyzetből hátra is elindul.  
Biztonságosabbá teszik, a jól kitalált, erősen világító piros LED-es hátsó lámpák, melyek kanyarodáskor az aktuális irányba kanyarodást villogással (indexelve) jelzik; hátramenetben pedig egyszerre villognak. Nagyon látványossá és még egyedibbé teszik az iCarbot-ot az elején található, különböző módokon és színekben villogó, erős fényű LED-ek, melyek színeit magunk is tudjuk szabályozni.
HOL HASZNÁLHATÓ?
Lényegében bárhol (autós közlekedési utat kivéve), ahol egyenletes, sima út-, vagy járda- ill. térfelület van. Ez kifejezetten városi közlekedési eszköz! A gyártó példaként említi a plázákat, sétálóutcákat, kövezett, aszfaltozott tereket (de a raktárakat, reptereket és hasonló helyeket is).
Kiépített gyalog-bicikli úton, szilárd felületű sportpályákon is használható, ha az más szabályokkal nem ellentétes.
A kis kerekek, és a kis "hasmagasság" miatt NEM LEHET HASZNÁLNI, AHOL: útfelületi egyenletlenségek, göröngyök, csapadékelvezetők stb, illetve laza talaj, füves, vagy kavicsos felület, vagy más "OFF-ROAD" körülmény van, vagy a szabályok azt nem engedik (pl. közúton, autóúton stb. )!
Némi gyakorlás után használata igazán élvezetes, "NAGYON KIRÁLY! "
Gyakorláshoz és azt követően is javasolt megfelelő védőfelszerelés használata!
További információkért, kedvcsinálókért kérlek, nézdd meg a termékről készült videókat a Youtube-on stb. (lásd a linkeket is)! -Szükség esetén vásárlás előtt kérdezz üzenetben!
https: //www. youtube. com/watch? v=AquIPDdS3LQ
https: //www. youtube. com/watch? v=AvJxnsKOKvw
-Kérlek, hogy csak az interneten megtalálható infók, videók megtekintése és az itt írt információk birtokában; ill. azt mérlegelve üsd le a terméket, ha úgy döntöttél, hogy tényleg ezt a terméket szeretnéd (és nem klasszik hoverboardot, vagy segwayt stb. ), mert a terméket nem veszem vissza átvételt/kicsomagolást/kipróbálást/használatba vételt követően "meggondolás" stb. okból...!
-Szállítási, átvételi és egyéb feltételeket lásd a hirdetés megfelelő rovataiban!
A termékkel kapcsolatos további száraz tények, adatok:
Szín: Fekete vagy Fehér
Anyag: ABS + PC
Max teherbírás: 120kg
Min. műkődési terhelés: 15kg (gyermek üzemmódban)
Akkumulátor: 25. 9V 114wh lithium
Teljesítmény: 260W
Max. sebesség: 12km/h
Max. hatótáv: 15km (terhelés, és külső hőmérséklet függő)
Max. emelkedő (terhelés függő): 15°
Használhatóság: Egyenletes út és járda, ill. térkőfelületen, 15° -osnál kisebb emelkedőn. Kavicson, füvön, laza talajon, göröngyös felületen, ill. off-road körülmények közötti használatra NEM ALKALMAS!
Szabályozhatóság: iOS, vagy Android-os telefonos APP-on keresztül, bluetooth kapcsolat révén.
Méretek: 384. 5 * 310. 8 * 106. 3mm
Nettó tömeg (akkuval): 5. 9kg
Doboz mérete: 460 * 375 * 167mm
Teljes kiszerelés/csomag tömege: valamivel kevesebb, mint 10 kg.
A csomag (gyári kiszerelés) tartalma:
1 * iCarbot 4 kerekű elektromos Scooter
1 * Lithium Akku (cserélhető)
1 * EU-s szabvány töltő, töltésvezérléssel
1 * porvédő textilzsák
1 * Használati útmutató (német és angol nyelvű)
Az APP QR-kóddal, vagy a gyártó honlapjáról letölthető. (Az okostelefonnak stabil bluetooth kapcsolattal kell rendelkeznie! )

Jelenlegi ára: 89 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 01:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts