2017. szeptember 23., szombat

MK Audio DPX-10USB-LED 2x600w aktív hangfal+GARI* - Jelenlegi ára: 61 990 Ft

MK Audio DPX-10USB-LED 2x600w (25cm) aktív karaoke hangfalpár
Műszaki adatok:
- Típus: MK Audio DPX-10USB-LED
- Mély hangszóró: 10” (25 cm)
- Papír membrános mély hangszóró - Dupla magassugárzó
- RMS teljesítmény: 2x400w
- Maximális teljesítmény: 2x600w
- Frekvencia: 55 Hz – 18. 000 Hz
- Beépített erősítő
- Látványosan villogó LED-es hangszórók
- 2 db reflex nyílás
- Magas és mély hangszín állítási lehetőség
- 7 sávos Equlizer
- 2x9 LED kivezérlésjelző
- Beépített MP3 lejátszó (USB/SD kártyáról)
- RCA vonalbemenet (számítógép, telefon, stb. részére)
- 2 db 6, 3 Jack mikrofon bemenet
- 1 db 6, 3 Jack hangszer/mikrofon bemenet
- Echo visszhang effekt
- Könnyen szállítható
- Tömeg: 8 + 12 kg
- Méret: 33 x 59 x 30 cm cm (sz x ma x mé)
- Kifejezetten nagy hangerő és jó hangminőség jellemzi
Termékleírás:
Az MK Audio termékek 2011-ben jelentek meg kínálatunkban és a kezdetektől igen nagy népszerűségnek örvendenek. Cégünk részben ennek a márkának köszönheti felfutását. Az MK Audio termékek mindegyike megfelel a hazai elvárásoknak, és ár/érték arányban kiválónak mondhatók. Minőségben és megbízhatóságban is felülmúlja a kategóriatársakat. Az MK Audio termékekre 2 év teljes körű garancia érvényes.
Az MK Audio DPX szériáját 2011 óta forgalmazzuk, a legrégebb óta értékesített, legnagyobb számban eladott hangfalszériánk. Két méretben érhető el, a DPX-10 egy darab, a DPX-210 dupla mélyhangszóróval van szerelve. Az MK Audio DPX-10USB-LED igen széles körben alkalmazható professzionális aktív hangfalpár, mely meglepően nagy hangerőre képes és igen látványos a magas hangszórókban elhelyezett ledeknek köszönhetően amelyek a zene ritmusára villognak többféle színben. Papír membrános 25 cm átmérőjű  mélyhangszórójának érzékenysége igen kedvező, a hangfal hangképét erőteljes telt basszusok és igényes magas hangok jellemzik. Beépített erősítővel rendelkezik. A gyártó a két hangfal közötti kábelt is biztosítja hozzá, így lényegében semmilyen kiegészítőre nincs szükség, bedugjuk a konnektorba, és azonnal használatba vehető. A hangzást egy 7 sávos EQ segítségével tovább finomíthatjuk. Sztereo RCA bemenetére gyakorlatilag bármilyen külső eszköz ráköthető, így számítógép, laptop, telefon, cd lejátszó, keverőpult stb. 2 db 6, 3 Jack mikrofon, valamint 1 db 6, 3 Jack Hangszer/mikrofon bemenettel rendelkezik. Ez utóbbit akár gitárral, szintetizátorral, egyéb hangszerrel is használhatjuk, de akár egy harmadik mikrofonbemenetként is tud funkcionálni.   Beépített visszhang effektjével a mikrofon hangzás tovább színesíthető. USB csatlakozásának köszönhetően MP3 lejátszására is képes, pendrive-ról vagy SD kártyáról.   A zenét a bemenet mellett található gombokkal tudjuk léptetni, elindítani, megállítani, vezérelni. Kitűnő ár érték arányú hangfal, mely ideálisan használható kisebb discokban, házibulikon, karaoke partikon, és egyéb hangosításokon. Árához képest nagyon komoly hangerőre képes, bevált termék. A típust többen vásárolták kisebb bárokba, presszókba, hétvégi rendezvények, karaoke bulik hangosítására, de nem egy zenész hangosítja vele kisebb bulijait is. Nem fog csalódást okozni.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 2 év teljes körű garancia.
14 napos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 napon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és a további teendőkről ismertetjük. Elvárás hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli.
2 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
61. 990 Ft/pár
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 61 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-14 22:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts