2017. július 30., vasárnap

EMOS mikro USB kábel 1m (USB 2.0) Quick Charge - fehér - Jelenlegi ára: 690 Ft

EMOS mikro USB kábel 1m (USB 2. 0) Quick Charge - fehér
csatlakozók: A dugó (apa) - mikro B dugó (apa)hossz: 1 mhasználat: töltés/adatverzió: 2. 0Quick Charge, 2 A Qualcomm? Quick Charge? (továbbá QC) a legújabb technikai platformnak köszönhetően lehetővé teszi az eszköz gyorsabb feltöltését a Qualcomm Snapdragon QC#2. 0 processzor segítségével, mely a hagyományos 5V feszültséggel szemben 12V-os működési feszültséggel rendelkezik. Ezáltal 5x gyorsabb feltöltést biztosít. Ahhoz, hogy megvalósuljon a gyorstöltés, az is szükséges, hogy a feltöltendő készülék és a töltő (powerbank) is rendelkezzen ezzel a technológiával. Egy régi mobiltelefont is fel lehet tölteni ezzel a kábellel, de csak hagyományos gyorsasággal. Hirdetett termékeinket általában 1 héten belül szállítjuk, viszont mivel raktáraink készlete is véges (és nem csak a vaterán értékesítünk), így ez változhat!
Amennyiben pontosabban szeretné tudni a várható szállítási időt vagy csak a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
Cégünk jelenleg alanyi adómentes, így nem számít fel általános forgalmi adót!
A terméket Sopronban díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
SM7004W;;;

Jelenlegi ára: 690 Ft
Az aukció vége: 2017-08-20 12:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts