2017. április 29., szombat

2 db Memóriahabos párna. - Jelenlegi ára: 5 290 Ft


 
Memóriahabos párna.
Nyugodt alvás
Egészséges pihenés
Egyenes gerinc
Impozáns párna
Könnyen tisztítható
Két darab a csomagban
Házhoz szállítják
 
Az anatómiai párna valójában a gerince egyenesben tartásáért,  a nyaki csigolyái ellazulásáért felel. A képen is látható, hogy általában a nagyobbik bumszli kerül a nyak alá, így hozva egyensúlyba a nyaki csigolyákat.
Tegyél derűs, boldog jövődért, gerinced egészségéért!
 
Ez a memóriahabos párna kiválóan alkalmazkodik a test vonalához, csökkenti az egyes testrészekre nehezedő nyomást. Megtartja a gerincet, rendkívüli kényelmet biztosít alvás közben.
 
A memóriahabos szivacsot még a ’ 60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták.
 
A szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet.
 
Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást!
 
Azoknak ajánljuk, akik jó áron szeretnének magas minőségű, ergonómiai kialakítású párnát vásárolni. De azoknak is ideális, akik oldalt és a hátukon szeretnek aludni, valamint kedvelik az alacsonyabb párnákat.
 
Kiváló választás akkor is, ha valaki még csak ismerkedik a memóriahab világával.
 
 
Az anatómiai párnák legjobb alapanyaga a memory hab
 
Egyes elméletek szerint még mindig segít csökkenteni a horkolást is. Nem tudom. Egy próbát megér. Az alvás biztosan jobb lesz rajta, és lehet, hogy a horkolás is megszűnik, akkor meg miért ne? Legfeljebb egy anatómiai párnával több lesz a gyűjteményben. Nekem kettő is van, nem is horkolok - persze nem az anatómiai párna miatt...: )
 
1020 g  - 110 x 470 x 310 mm
100 % viszkoelasztikus memória hab
Huzat 80% pamut, 20% poliészter
 
Csomag tartalma: 2 db Memóriahabos párna!
 
 


Jelenlegi ára: 5 290 Ft
Az aukció vége: 2017-05-20 14:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts