2018. október 30., kedd

Altitude 8848 R-TEC Extreme Expedicíós télikabát női 40-es - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó sötétkék, M-es méretű ALTITUDE 8848 R-TEC Extreme női kabát, szőrmés kapucnivalNapoleon zseb a cipzár mentén, belül egy zseb, karabiner alul, derék részen behúzózsinórral, kivűl három pattentos zsebbel, és egy vízhatlan cipzáras zsebbel. Eredeti ár: 249 Font volt!
Mell:    55 cm               Derék: 52 cm           Csípő:   55 cm          Testhossz:   74 cm          Ujj: 67 cm     Váll:   15 cm
ALTITUDE:
8848 A magasságot 1990-ben alapították, amikor a Mount Everestnek - a világ legmagasabb hegyét 8848 méteres tengerszint feletti magasságban - az első sikeres svéd emelkedéshez tervezték.  Azóta, a 8848-as magasság fejlesztette a nagy teljesítményű ruházatot síelőknek és külföldi rajongóknak világszerte.  
2017-ben itt az ideje a következő nagy kihívásnak.  A rendkívül funkcionális, mégis elérhető termékekkel, amelyek stílusosak, okosak és szórakoztatóak, az új 8848-as magasság arra ösztönzi az embereket, hogy egész évben élvezzék a kalandot.  A hegyek iránti szenvedélyből és a három kategória iránti szeretetből kifolyólag: SKI, BIKE és HIKE, 8848 A magasság arra törekszik, hogy meghaladja a felfedező, a hétvéges élmény és az aktív család elvárásait.
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ! CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI( személyes átvétel, Postapont)
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 20:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts