2020. február 3., hétfő

Zepter Medolight Bioptron lámpa - Jelenlegi ára: 120 000 Ft

Zepter Bioptron MedoLight készülék
Kihasználatlanság miatt eladó egy MedoLight készülék.
Medolight alkalmazási területei a következők:
betegségek megelőzése és kezdeti stádiumú kezelése, a betegség utáni felépülés gyorsítása;
különféle szervi problémák kezelése;
elősegíti a szabályzó rendszerek (központi idegrendszer, immunrendszer, endokrin rendszer) működésének helyreállítását; stressz- és feszültségoldás; fájdalomcsillapítás, hajszálerek keringésének javítása, duzzanatok csökkentése; helyi gyulladáscsökkentő folyamatok beindítása; enzimek aktiválása. Ez nitrogén-monoxid kibocsátással jár együtt, ami aktívan részt vesz a szív- és érrendszer, valamint az idegrendszer szabályozásában, illetve a szövetekben lejátszódó különböző folyamatokban; a sejtek anyagcseréjének élénkítése, ami szükséges a sejtek létfenntartó folyamataihoz és védekező mechanizmusaik működéséhez; segíti a szervezetet a káros sugárzások elleni védekezésben és hozzájárul az egészségre ártalmas sugárzásfajták negatív hatásainak csökkentéséhez.
A Medolight terápia számos krónikus- vagy kiújulásra hajlamos betegség kezelésében segítséget nyújthat. Az alapkezelés mellett a medolight terápia sok esetben hasznos lehet kiegészítő kezelésként.
A Medolight erősíti szervezetünk általános ellenállóképességét, így hatékony a fertőzések megelőzésében;  segít a megfelelő vitalitás fenntartásában.


Jelenlegi ára: 120 000 Ft
Az aukció vége: 2020-02-23 08:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts